Top

To GODE hotelanbefalinger i LA

04.02.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

IH hvor jeg savner USA, altså. Gid jeg kunne rejse fuldtid og hele tiden. Jeg behøver ikke svælge for meget i verdens bedste rejse, den har jeg nævnt, skrevet om og fra hundrede gange. Men jeg ville lige give to tips videre.

Som jeg sidder her på mit hotelværelse på Scandic ved motorvejen uden for Odense, med bøgeinteriør er der virkelig langt til kolde drinks ved poolen på toppen af Ace Hotel, haha!

Vi nåede to hoteller i LA på vores rejse. De lå i hver deres område af LA. LA er en KÆMPE by. Faktisk er det mange mindre byer, områder, som ligesom er vokset sammen. Sådan er det jo egentlig også med mange byer derhjemme. Men det gør også, at det lidt kræver en bil at komme rundt. Og trafikken er HEFTIG, hah! Well, you can’t win them all. Have a patience og tag en uber, hvis du ikke har bil.

BEMÆRK: Ingen af hotellerne har morgenmad inkluderet. Indeholder adlinks.

line3

^^^Udsigten fra vores værelse i Koreatown med udsigt mod Hollywood-skiltet

line1

line_col1

line6

THE LINE HOTEL

De første nætter i LA blev brugt på The Line – et relativt nyt hotel i Koreatown, som holder en rigtig rimelig pris i forhold til værelser og forhold. Der er gym, rooftop pool, et meget hypet og anderkendt restaurant – The Commissary, som ligger i et smukt og stort drivhus ved siden af poolen, og så har det en udmærket location. Der er ikke særligt spændende lige rundt om hotellet, men det er ikke en alt for lang køretur til Mulholland Drive, Hollywood-skiltet osv.

Vi havde valgt et af de lidt dyrere værelser, så vi fik en smuk udsigt. Det var noget absolut særligt at vågne tidligt med jetlag og køre gardinet op og have vinduer fra gulv til loft med udsigt mod Hollywoodskiltet. Jeg hvinede! Det var helt vildt specielt og et ret lykkeligt øjeblik.

Looket er generelt ret moderne og ret fint indrettet. Et sjovt mix af kulturer men meget stilrent og smagfuldt, betonvægge, inkapuder – de er ikke særligt store, men de der gigantiske vinduer giver fin rummelighed.

Af de to hoteller to jeg nok The Line igen – det havde klart best value for money og var lidt mindre hypet end Ace. Men Ace havde en federe lokation.
theline_col2^^^ Fra The Commissary, The Lines restaurant
ace_1ACE HOTEL 

Jeg havde set Ace Hotel på mega mange blogs, og det så bare så mega godt ud. I de sidste dage af vores ferie sov vi på Ace Hotel. Det er en mindre hotelkæde, som har de fineste hoteller rundt om i verden. Alle forskelligt indrettet. Vi boede også på Ace i Palm Springs, som nærmest var vores bedst hoteloplevelse, det fedeste sted altså (med de bedste dadelshakes vi nogensinde har fået).

Ace Hotel i LA ligger downtown, som har rigtig mange fine oplevelser i umiddelbar nærhed. En gåtur i området vil give et syn af et ældre LA med mange ældre bygninger – det kunne godt minde lidt om Manhattan. Men man skal også holde sig fra enkelte områder – fx Skidrow. Det ligger i forbindelse med Downtown, og der skal man IKKE færdes. Men der kom vi slet ikke i nærheden.

Ace Hotel i LA er super smagfuldt og lækkert indrettet. De har for vane at indrette sig i historiske bygninger på den ene eller anden led, her er det den smukkeste gamle bygning fra 1920’erne, UA Theatre – United Artists, der i tidernes morgen startede som et joint venture mellem stumtidens største stjerner: Douglas Fairbanks, Mary Pickford, Charles Chaplin og D.W. Griffith. Der er så meget historie i den bygning. Derudover har de en mega cool rooftop bar og pool – baren er ret populær, og folk står i kø nede på gaden for en tur op i elevatoren for at hænge ud og høre lækker musik fra dagens DJ. Ret sejt hang out sted, som man ikke behøver være hotelgæst for at besøge.

Ace Hotel er endnu mere gennemført end The Line, så jeg forstår godt prisforskellen – der ligger også ret mange GODE restauranter i nærheden foruden hotellets egen.

hotel_col2

hotel2

8 kommentarer

 1. Celia siger:

  Haha, jeg beskriver også altid LA som mange små byer, der er vokset sammen! Her er så kæmpestort! Efter vi er flyttet hertil kan jeg stadig ikke heeelt forstå, HVOR stor byen egentlig er! Men det er lidt fedt, fordi man så også får nogle virkelig lækre naturoplevelser midt i byen med! Det er faktisk en af grundene til, at jeg elsker LA mest over USA’s mange fantastiske byer. 😉
  Det ligner nogle dejlige hoteller! Både Koreatown og Downtown er områder, som jeg gerne vil udforske mere snarest!
  PS. selvom du har skrevet meget om jeres rejse, så tror jeg ikke, jeg kan få nok. 😀 Så hvis du har mere på hjerte, så må du endelig ikke holde det for dig selv! 😉
  Xx C.

 2. Cecilie siger:

  Jeg labber dine anbefalinger i mig 😀
  Til gengæld – Napa Valley, der endte I aldrig med at tage hen, right? Hvorfor?
  Hov, og outlets? Det overvejede I slet ikke?

 3. Nina siger:

  Jeg tænkte sådan på dig forleden, da jeg så Grænsepatruljen i TV 😀 Hahah
  Der var et par, der vendte hjem fra deres bryllup i udlandet og havde selvfølgelig alle deres bryllupsgaver med hjem..
  De røg under luppen i lufthavnen og fik lov at betale maaaaange penge for ting, der ikke var deklarerede osv. osv. osv.
  Og så tænkte jeg bare på Jer og jeres italiensk venue. Pas på! 😀
  Nina

  1. Nina siger:

   hahaha, fuck. Forkert link – det skulle selvfølgelig have været acie, der skulle have haft den her kommentar.. 😀
   Jeg følger tydeligvis for mange blogs………………

 4. Sara siger:

  Jeg har netop bestilt to overnatninger på The Line. Hvad gjorde I med parkering, da I boede der? 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Vi holdt primært rundt om hjørnet, ude på gaden – de har parkering til hotellet, men det er relativt dyrt. Til gengæld er det super convenient. Begge ting er muligt 🙂 HVor lyder det bare lækkert! KH

   1. Sara siger:

    TAK! Og hvor er det dejligt med alle anbefalingerne – bliv endelig ved! 🙂

Send en besked