Top

Tulle skirt and beautiful bling

27.10.2014
Skabt af Cathrine

Dyrberg Kern, cathrine nissen, rockpaperdresses
Boots – Notabene // Skirt + Jacket – Topshop // Knit – COS // Gloves – Moschino // Watch + ring + necklace – Dyrberg Kern

God-mandag-morgen <3

Der bliver fuld knald på denne uge. I morgen tager jeg mod Stockholm og fredag mod Hamborg. Jeg er hammer heldig, for det er rigtig spændende ture. Og en status på weekenden må være, at kælderen er tømt for ødelagte sager, vasketøjet er klaret osv. Alt i alt er jeg helt klar til en helt ny uge, er I? Jeg tror, vi deler revisorens vise ord ud over et par indlæg, for der meget i mange retninger 🙂

For at give lidt ekstra god energi en mandag så er jeg startet med tyl og glimmer. Hvad er meget bedre? (hvis chokolade, hundehvalpe, kys og Walking Dead nu tages ud af ligningen).

Da jeg skulle konfirmeres, fik jeg lov til at vælge et smykke til halsen af min mor til den store dag. Vi kørte ind til Nørreport, parkerede, vandrede ned ad Købmagergade, op ad Strøget. Der var ikke helt dét, jeg drømte om. Så vi kiggede i konfimationsgaranten; Lily – som at kigge efter mælkechokolde i min køkkenskuffe. Sikker succes.

Jeg var ikke en Lily-pige (havde selv tegnet tøjet og min mors veninde havde syet – corsage og tylnederdel, det var vel start-00’erne. Men da succesen ikke havde været stor på rovet, så fandt jeg et par små øreringe. Outfittet samlede sig: Sølvsandaler fra BilliBi med bindebånd om anklen (og spids sål, igen, very 00s). Nederdel af thaisilke og tyl med bomber. Med matchende corsage i samme silke, som jeg havde syet sølvperler på. Sølvstrik-cardigan fra Stella Nova. Min lyse hørjakke fra Vila og de små, nye øreringe. (I kan se resultatet HER, SMART). Turen gik hjem. Men lige dér i vinduet til Dyrberg/Kern så jeg et lille kors belagt med guld. Det havde små fine sten på og nogle krummelyrer. Det var ikke synderligt stort, men det var jeg jo heller ikke. Og det er altså svært at sige nej til en konfirmands blå øjne. Åbenbart. For jeg fik det med hjem. Heldige kartoffel.

(Desværre skulle smykket lide den tragiske skæbne at blive taget i et indbrud. Sammen med en masse andre. Tyveknægtene kunne lide det glimtende guld lige såvel som jeg).

Hvis I også drømmer om lidt glimmer på en mandag, så skal I dele jeres Dyrberg/Kern-minde (forestiller mig, at hvis I er blevet konfirmeret engang i starten af 00’erne, så må det have været på gavebordet) med Stylista. Der er et sæt smykker fra Trilliance-kollektionen på højkant til en værdi af godt 1.700 kroner i forbindelse med Dyrberg/Kerns kommende 30-års fødselsdag. I kan se flere detaljer lige HER, hvordan I deltager. Og så kan I se en af mine andre favoritter HER og HER, det lille gyldne ur.

Indlægget er lavet i samarbejde med Dyrberg/Kern – indeholder aff.links

[show_shopthepost_widget id=”346626″]

4 kommentarer

 1. Karoline siger:

  uh hvor jeg glæder mig til revisorens svar 😀 håber mit er med i puljen ! thithi
  og sød konfirmand anno 2004 🙂 Jeg elsker din skrivestil, så varm og resonderende !
  kh Karoline

  1. Cathrine Nissen siger:

   Altså Karoline, det er simpelthen de allerstørste og bedste komplimenter, når I skriver om mine ord. TAK TAK TAK! KH C

 2. Lisbeth siger:

  Den er simpelthen så fin den nederdel. Tror dog desværre ikke at jeg ville kunne bære den i hvid (læs: den ville ikke være hvid, når dagen var omme!). Lige nu må den nok hellere blive i drømmene, og sættes på hold til jeg bliver voksen, og kan opføre mig ordentligt :b

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hæhæ, så længe det kan maskinvaskes, så tør jeg godt 😀 KH

Send en besked