Top

♥ Elsk det lille hjerte ♥

15.08.2014
Skabt af Cathrine

WOW, nogen tænker: “HVORDAN KAN HUN NÅ FIRE INDLÆG PÅ TO DAGE??”, eller også er det bare min egen forbløffelse, haha!
I gav mig så god karma forleden på mit Selvoptaget-indlæg, at jeg har fået fornyet blogenergi. Så jeg når altså en smule mere. Jeg har desuden en lang liste med “skyldner”-indlæg, som jeg gerne vil have ud til jer, og så må jeg jo sætte lidt tempo på drengen. Vildt, tænk sig engang, der var engang hvor jeg blogge TRE gange om dagen! Tror endda også den har sneget sig op på FIRE et par gange. Men okay, indlæggene i dag er mere gennemarbejdede, så de tager mig bare længere tid. Når jeg så blogger det mere, er der naturligvis det flere tanker fra jer, som jeg gerne vil besvare, men det når jeg til i weekenden. Det er sådan en hyggelig søndag-sofa-hygge-ting at have jer med dér.
 photo hjerte_1_zps6368735b.jpg
Nu bare lige til et lille tip. For I kan nemlig støtte Hjerteforeningen og deres Elsk hjertet-kampagne igennem jeres daglige køb. De har nemlig lavet et samarbejde med bl.a.:
– Danæg, som frem til 31. december 2014 donerer penge til fordel for forskning blandt kvinder med hjertekarsygdomme, når du køber æg.
– Det samme har Matas – hver gang du køber et produkt fra Plaisir, så donerer Matas 1 kr. til Hjerteforeningen.
– Og i øvrigt også OTA Solgryn – de donerer nemlig 5 kroner, hver gang du løber, cykler eller går en rute med app’en Endomondo og bruger #hjerteform.
– Og så er der jo også de små fine armbånd som igen i år kan købes i bl.a. Matas og Føtex og på udvalgte apoteker.
Jeg synes ret godt om kampagner, hvor stor firmaer støtter ved hjælp af os forbrugere. Jeg skal jo alligevel købe æg og havregryn, og det bliver ikke dyrere for mig af at vælge det der støtter den gode sag. Der er i øvrigt flere, der støtter op om kampagnen, og dem kan I finde HER.
Målet med kampagnen er at samle nok penge ind til at kunne redde 5 kvindeliv mere om ugen fra hjertekarsygdomme, og mindske dødstallet med 2.000 kvinder om året frem mod 2020.
 photo hjerte_2_zps492ec00b.jpg

4 kommentarer

 1. Charlotte siger:

  Sejt, tak for info. Har selv haft sygdomnen tæt på, min moster kæmper med et dårligt hjerte, så er så glad for du er med til at sætte fokus på sagen. Hjertet er sådan et vigtigt og komplekst organ. Og jeg er vild armbåndene!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er jeg ked af at høre Charlotte. Det er bestemt også en sag der fortjener opmærksomhed. Især forskningen i relationen kvinder og hjerte-kar-sygdomme har brug for ekstra fokus. Hjertet er noget af det smukkeste, det vildeste, det meste fascinerende og noget af det mest komplekse. Du må ud og få et par armbånd, for de er virkelig, virkelig fine og koster ikke alverden! KH

 2. Lisbeth siger:

  Det er så dejligt, når man føler at man kan gøre lidt godt, med så lille en indsats, som bare det at købe ugens havregryn.
  Og hold da op, hvor er armbåndet bare fint i år. Det er ikke hvert år de rammer lige godt, men i år er det veldigt smukt, synes jeg (:

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det synes jeg nemlig også er så fint. Det koster jo ikke noget, hverken tid eller penge, så det er den nemmeste måde at hjælpe lidt 🙂 Jeg er helt enig med dig mht. armbåndene. Jeg synes nemlig heller ikke altid, de er lige fine. Men i år er de bare så fine og simple. Det kan jeg lide !KH

Send en besked