Top

10 winter coats

12.09.2017
Skabt af Cathrine

Godmorgen venner,
I dag er en spændende dag – det er i dag, jeg skal være dommer under KEA-konkurrencen. Jeg er mega spændt – og vågnede først lidt nervøs. Men hey, det er jo ikke mig, der skal være på. Jeg skal i bedste Tim Gunn-stil øse ud af min visdom og mening (til de af jer, der ikke kender referencen – Project Runway ligger på Netflix. Selv tak!), og så skal vi jo have kåret en vinder. Jeg tager jer med på min Story, så den kan I se, om I gider.
Så lovede jeg jo at følge op på det lille dynejakke-indlæg med endnu mere inspiration. Jeg kom til at forelske mig i endnu en smuk grøn dynejakke, pæn, ikke? Og jeg overvejer stadig denne her. MEN… Der er også bare så mange fine uldfrakker. Som denne her fine en i houndstooth mønster eller denne her smukke røde frakke (har virkelig fået et crush på den kulør). For ikke at tale om alle de fine frakker herunder. Især må jeg jo bare slå et slag for &Other Stories – manner, de gør det godt. Og den frakke jeg har haft derfra har holdt sig så pæn. Og var penge slet ikke til diskussion, så skulle denne her sygt smukke og klassiske sag hjem til mig.
Hav en dejlig tirsdag!

reklamelinks: light green WEEKDAY // checkered & OTHER STORIES // brown/blue MAX&Co // short black & OTHER STORIES // mustard & OTHER STORIES // beige & OTHER STORIES // purple GANNI // bright checkered MADS NØRGAARD (budget alternativ) // brown/checkered MORRIS LADY // burgundy & OTHER STORIES

OH so many beautiful woolen coats to choose from this season. From the classic checkered ones to the more playful and colored ones. A pretty coat might just get you through these next dark months – both to keep you warm but also to feel your best. My favorite and “if-money-wasn’t-an-object”-one is this beauty. With a certain old feel to it, and I am sure it would never go out of style (well, it shouldn’t at that price point).

16 kommentarer

 1. Sara siger:

  De er så fine de jakker!
  Jeg har fået ind i mit hoved, at jeg vildt godt kunne tænke mig en bordeaux/vinrød uldfrakke i klassisk snit gerne med bindebånd i taljen, for at få lidt farve ind i vintergarderoben som et alternativ til mine navy og sorte uldfrakker. Jeg prøver virkelig at tage ved lære af alle dine glade farver! 😄🌸 Indtil videre har jeg dog slet ikke kunnet finde sådan en – er det tilfældigvis noget du er stødt på? Man har vel lov til at håbe! 😍🙈

  1. Cathrine siger:

   YES dear, I got your back! Der er denne her og denne her. Især den første er smuk, den sidste også, men den er altså lidt hamper. KH PS: (det er begge reklamelinks, fyi)

 2. Åh, den mintgrønne er så fin og Maude Varnæs agtig 😍🏆
  – A

  1. Cathrine siger:

   SÅ elegant, og tilmed god til prisen synes jeg. KH

 3. Camilla N siger:

  Whaaaaaaaaat(!!) ligger Project Runway på Netflix???!! Nå men der røg den aften således 😀 hahaha.

  1. Cathrine siger:

   Haha 👋🏼 KH

 4. E siger:

  Jeg bliver lige nødt til at dele: TIm Gunn har skrevet en (fantastisk!) selvhjælps-hvordan-man-opfører-sig-ordentligt-bog: “Gunn’s Golden Rules”, og den vil jeg bare lige anbefale til alle der læser den her kommentar. Det er ren Tim Gunn, og så kan man have ham hjemme i reolen, til de tidspunkter vi lige har brug for at make it work.

  1. Cathrine siger:

   Ejjj hvor godt E, den skal jeg kigge på, haha! Han er FABOLOUS! Tak for tippet <3 Kh

 5. Christine siger:

  Hej!
  Kan ikke finde et link til den sorte med røde og hvide striber 🙂

  1. Cathrine siger:

   Den korte? Den er fikset nu, beklager 😆 KH

 6. Kathe siger:

  Tak for to gode indlæg om vinterjakke – jeg har nu både bestilt et styks uld og et styks dun hjem. Hvis du har idéer til fine skjorter eller andet arbejdstøj og har lyst til at lave et lignende indlæg som ovenstående vil det blive taget imod med kyshånd! Jeg står nemlig overfor mit første voksenjob efter uni-livet, og jeg aner ikke hvad jeg skal tage på. Noget siger mig at en t-shirt, sneakers og jeans med huller i knæene ikke kvalificerer sig som et passende antræk når man vil se voksen og professionel ud 😛

  1. Cathrine siger:

   Feedt Kathe, så håber jeg de passer. Jeg elsker også at have en uld til finere brug og dunen til hverdag. Skal nok sætte det bare øret – omend jeg ikke er den stærkeste i mere klassisk workwear 😀 Til lykke med jobbet til gengæld! KH

   1. Kathe siger:

    Det gør jeg også!
    Hehe det behøver bestemt heller ikke at være klassisk workwear, men gerne ‘farverig, fyldt med personlighed men professionel’-stil og den syntes jeg altså at du nailer 😀

    1. Cathrine siger:

     Haha, alright,alright, alright! Jeg skal nok se på det 😀 KH

 7. Emma siger:

  Kan godt anbefale en rød uldfrakke. Købte en sidste år (godt nok i genneren, man er vel på SU 🙈) men aldrig nogensinde har jeg fået SÅ mange komplimenter for et stykke tøj, det er helt vildt! Folk har stoppet mig på gaden og så tænker jeg man sgu har fat i den lange ende når det slet i dk 😉 Så jeg siger Go Go for den røde

  1. Cathrine siger:

   Ejjj, det er godt spottet Emma – og kun federe, den er fra genneren. Mega sejt! ELSKER når man kan sige til folk: “Den er vintage” eller “Den er fra genneren” 😀 KH

Send en besked