Top

11 warm down jackets

03.12.2014
Skabt af Cathrine

Godaften *<8:-) (kan I lige genkende sådan en smuk gammeldags nissesmiley?)

Der er mange, der beklager sig over kulden i øjeblikket, og det er egentlig stadig relativ mildt, er det ikke? Jeg husker aldrig helt, hvor koldt det egentlig bliver om vinteren (ligesom jeg om sommeren også glemmer, hvor varmt det egentlig kan blive). Men vi er vist kun omkring frysepunktet i disse dage, og jeg husker da, både -5, -10 og -15 grader, når det virkelig topper herhjemme. Og SÅ skal der altså noget rigtig lunt til.

Jeg er ret kuldskær, så jeg har haft dunjakke på de sidste to måneders tid. I sommer købte jeg denne på ret fint udsalg. Den er jeg mega glad for, men den holder ikke regn ude. Det gør denne, som jeg også er så glad for. Det er faktisk 3-i-1-jakke; en let dunjakke, en shelljakke, og når man lyner dem sammen er den både varm og vandskyende.

Egentlig har jeg også en gammel Canada Goose – ti år gammel, men den holder altså stadig (den er ved at være liiiidt lille om måsen, en størrelse XXXS, hah! Af samme grund har jeg egentlig ikke brugt den i et par år). Det er en polarjakke, så lige med dén skal det være rigtig, rigtig koldt. Men hold op, når det virkelig trækker er det den helt rigtige.

I virkeligheden er det vigtigste, at den dækker måsen – især på cykelturen, og at der er fjer i den. Så kan den stå imod det meste! Alle herunder har fjer og masser af lune i, ahhh!

Hudson jakke Stom og Marie, Rockpaperdresses, cathrine nissenUNDER 2.000 KR. = STORM&MARIE

Mønstret // Sort // Blå // Army 

Hudson jakke Stom og Marie, Rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni dunjakke

UNDER 3.000 KR. = GANNI

Blå // Grøn (on sale, affiliate)

Hudson jakke Stom og Marie, Rockpaperdresses, cathrine nissen, acne parka coat, canada goose dunjakke

UNDER 7.000 KR. = CANADA GOOSE

Grøn // Rød

Hudson jakke Stom og Marie, Rockpaperdresses, cathrine nissen, acne parka coat

UNDER 7.000 KR. = ACNE

Blå // Grøn // Sort (affiliate)

I feel the cold sneaking up on us here in Denmark. But I know it’s going get even colder and to keep it out you need feathers and down and a jacket long enough to cover your bum, hah! All these ones are just perfect for that!

10 kommentarer

 1. Camilla siger:

  Jeg skal så meget have en ny vinterjakke, og gerne en med fjer – jeg har et par frakker, men de er bare ikke varme nok når vi rammer -10 grader + chilfaktor….brrrr!

 2. Maria siger:

  Links’ene til ganni-jakkerne virker ikke. Kan du sætte dem ind igen eller bare skrive hvilken hjemmeside de er fra? 🙂 tak!
  Kh. M

 3. Rebecca siger:

  Ville ønske jeg kunne holde varmen i min lækre frakke, men når graderne rasler længere og længere ned, hiver jeg også min varme dunjakke frem. Synes bare den er lidt svær at style uden jeg ligner en, der er på skiferie :/ Det kan være du har nogle tips, Cathrine?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ikke set store desværre, der går jeg altså også og ligner en på skiferie, haha! Men hellere lun og fjollet end smart og snottet høhø 🙂 KH

 4. Helena siger:

  Jeg kan også anbefale Fjällräven hvis man gerne vil have en polarjakke, som ikke koster en canada goose. De er bedre end canada goose, jeg har selv eget en. Jævnt skuffet.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Er det rigtigt? For mig er det noget af det varmeste – men ikke bedre end min Storm og Marie fx. Og den er stadig billigere end Fjällräven og Canada Goose 🙂 KH

   1. Mathias siger:

    Jeps. Fjällrävens jakker kan meget varmt (tøhø) anbefales. Derudover er de ret tidsløse i deres design, som har nærmest været det samme siden 70’erne. Så hvis man vil have en jakke, man kan have flere år i streg, så er Fjällräven valget.
    Derudover ville jeg gå langt udenom Canada Goose i forhold til deres dyremishandling. Jeg er normalt ikke en Anima-type, men da jeg blev klar over deres måder at skaffe pelskraver på, så blev jeg ret harm. En simpel søgning på google skal nok få dig overbevist.

 5. Sofie siger:

  Jeg kan anbefale den her model fra Zara: http://www.zara.com/dk/da/trf/blazers/vatteret-frakke-med-h%C3%A6tte-c665507p1984845.html
  Den koster 800 og er bare mega varm. Den findes vidst i mørkeblå.

 6. Camilla siger:

  Hvordan er Storm og Marie Hudson-jakken i størrelsen?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Meget almindelig, hvis noget så lidt til den store side. Jeg er normalt en 34/36, og min 36 er liiiidt stor. Men så passer det måske meget god! KH

Send en besked