Top

14 sommerkjoler og fine solbriller

09.05.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand
translations by Camilla

Godmorgen venner,
det sommervejr! Maj har aldrig været smukkere, end det er i disse dage. Maj er altid god! Men det rigtig lune vejr plejer nu at komme lidt senere på måneden omkring min fødselsdag. Og nu har vi snart haft en uge med sommer. Det er helt vildt!
Jeg glemmer altid helt, at det kan være anderledes, haha, at det nogensinde kan komme til at regne – utænkeligt. Men det er jo altså ikke anderledes end at Adam i tirsdags i sidste uge havde uldfrakke på på arbejde. Det skal jeg selv lige huske – og alle andre ligeså, for giv det et par dage, og så begynder folk at brokke sig over varmen og sveden. Tsk tsk… Lad os nyde det og håbe at vi ikke ser uldfrakkerne de næste seks måneder.
I stedet for alle festkjolerne som jeg fandt i sidste uge, så har jeg nu fundet en god omgang sommerkjoler. Den fra COS (reklamelink) er jo helt fantastisk og kunne sagtens bruges til fest også. Jeg fandt også de her to fra ASOS’ Curve-linje (en fiiin blå og en sød rødstribet, reklamelinks), men de vil ikke lade en fritlægge kjolerne til collager, så de kunne ikke komme med.
Solrigt op mellem 18-23 grader og lokalt op til 25 grader – endnu end dag med bare tæer og ben og mig i et minimum af klæder på terrassen. Det er sørme sødt, livet. Holder I Kristi Himmelfartsferie de næste par dage? Jeg gør ikke som sådan – men Adam skal på drengetur, så jeg kan regere og rode herhjemme uden hans indblanding, muahaha! Eller – jeg er mest i oprydningsmodus og er nu kommet igennem alle mine tøjflyttekasser. Det er SÅ lækkert. Det rykker i det små. Hurra for det, for solskin og sommerben!
Glædelig onsdag!

reklamelinks: blue wrap dress PIECES red dress VERO MODA heart sunglasses YSL brown crystal sunglasses GUCCI blue striped dress ONLY yellow dress VERO MODA cat-eye sunglasses GUCCI pink dress COS  blue red striped dress DIANE VON FURSTENBERG grey dress IRO crystal sunglasses GUCCI pink sunglasses CHIMI long blue dress COS pink wrap dress JDY gingham dress MADEWELL yellow dress VILA brown sunglasses LE SPECS striped blue dress Y.A.S. pearly sunglasses FREDA BANANA red wrap dress MAMALICIOUS

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, sommerkjoler
Good morning friends,
This summer weather! May has never been this gorgeous before. May is always good! The really warm weather usually only arrives later in the month, around my birthday, but now we’ve had almost a week of summer. It’s crazy!
I always forget that it can be any different, haha, that it ever rains – unthinkable. But I know for a fact that Adam wore a woollen coat for work last Tuesday. I need to remember that – and everyone else as well, for that matter; give it a few days and then people will start complaining about the heat and sweat. Tsk tsk… Let’s enjoy it and hope we don’t see the woollen coats for the next six months.
After all of last week’s party dresses, I now present to you a decent selection of summer dresses. The one from COS (ad link) is nothing short of amazing and would work wonders at a party as well. I also found these two from ASOS’ Curve line (a niiice blue and a sweet stripy red one, ad links), but due to copyright reasons the images could not be included in the collage. 
Sunny and between 18-23 degrees, locally up to 25 degrees – another day of bare feet and legs and me in a minimum of garments on the terrace. It’s pretty sweet, life. Are you observing the public holidays on Thursday and Friday? I’m not really – but Adam is going on a boys’ trip so I can rule and mess around as I want without his meddling, muahaha! Or – I’m mostly in a tidying up modus and have now made my way through all of the moving boxes containing clothes. It’s SO nice. It’s slowly coming together. Hurray for that, for sunshine and for summer legs! 
Happy Wednesday!

15 kommentarer

 1. Ida siger:

  Fine kjoler! Jeg er selv gravid (29 uger) og har indtil videre klaret mig med det tøj jeg har i forvejen samt suppleret op med en stak brugt graviditetstøj fundet på DBA (bukser, shorts og den slags er meget rart at have med den der brede elastik synes jeg). Det fungere så fint for og har været nemt helt lavpraktisk med ikke at skulle ud og erhverve mig en helt ny garderobe. Derudover mega billigt samt med minimalt bidrag til overforbrug (står højt på min prioriteringsliste). Når det så er sagt – så sukker jeg lidt efter at forkæle mig selv (med andet end is og koldskål mums) – og går derfor med tanker om at smide penge efter en flot og bæredygtig slå-om-kjole-sag, som jeg kan bruge her til sommer som højgravid OG bagefter når baby er ankommet win win. Hvis man må ønske sig indlæg, så ønsker jeg et med slå-om-kjoler fra bæredygtige mærker, som ikke er maternity! <3
  Glædelig onsdag!

  1. Cathrine siger:

   Jeg kan anbefale dig mærker som Filippa K, Skall Studio og Rodebjer. Så er der også Gestuz og Selected Femme, som har et udvalg af “better cotton initiative” og genbrugspolyester fx. Men jeg er ikke lige stødt på en bæredygtig slå-om-kjole endnu, det er lidt specifikt 😅 Jeg har gjort det, at jeg er gået en størrelse op i et par nykøbte ting, og det er ligesom det. Jeg har ikke købt specifikt ventetøj endnu andet end amme-bh’er. KH

   1. Ida V.R. siger:

    Jeg vil gerne anbefale Sissel Edelbo i den sammenhæng. Kunne denne her måske være noget? https://sissel-edelbo.dk/dresses/hibiscus-wrap-dress-1-kk6ll. Alle deres ting er lavet af sarier, som indiske kvinder har gået i. Ellers kan jeg anbefale at tjekke bloggen bedremode.nu, der kan du sikkert finde inspiration til mærker mm. 🙂

  2. B siger:

   Vil bare lige tippe om at Underprotection har lavet én 🙂

 2. Cecilie siger:

  Hej Cathrine! Alle kjolerne er så fine, men jeg kan ikke se linket til den med lyserøde striber? Den er jo sååå fin at jeg bliver nødt til at vide mere.

  1. Cathrine siger:

   Ej og ved du hvad, jeg håbede ingen bemærkede det, for jeg kan ikke finde den igen, haha! Jeg må have lukket den ned ved en fejl, og jeg kan simpelthen ikke se den! Det er en rød/hvid-stribet sag, og jeg har forsøgt at lede på Boozt og Bestseller, som jeg troede den måske var fra. Sorry 😅 KH

 3. Anita siger:

  Uuuh, jeg fornemmer at du er helt on fire i det her vejr 😉 og det er jeg i øvrigt også! Kombineret med, at jeg endelig har fået hul på en træls arbejdsopgave, der har tynget mit hoved som en alt for lille, stram kasket. Nu sidder jeg med åben terrassedør, musik og en masse sommersnacks og får arbejdet mig afsted, trin for trin. Din blog er lille pause 😉 håber det gode humør og høje stemning varer lidt endnu – jeg suger til mig og nyder i fulde drag.

 4. Liza siger:

  Den røde sag fra Vero Moda fik mig til at drøne ned i nærmeste butik for at prøve den, men de havde den desværre ikke. Til gengæld faldt jeg for en anden fin kjole, og den var endnu billigere, så det var ikke så skidt endda 😊

 5. Trine Hansen siger:

  Tak for at tage curve kjoler med også 😚😚 god weekend . Kh

 6. Tanja siger:

  SÅ mange fine kjoler!! Elsker endelig at kunne hoppe i mine fine sommerkjoler igen – og uden at skulle have strømpebukser inden under.
  Bare ren nysgerrighed, har du fået lagt planer for din fødselsdag endnu? 😉

 7. Anita siger:

  Hvis du kommer i tanke om, hvor den rød/hvid stribede er fra, så sig endelig til 🤞🏼🤩

  1. Cathrine siger:

   Jeg har ledt og ledt så jeg tror, hvorend den er fra, at den er udsolgt 😅 KH

 8. Emma Jo siger:

  Åha det her vejr har jo været SÅ skønt! Det er til at blive helt høj af – blå himmel og bare ben. YES! Jeg skal helt sikkert have nogle flere kjoler i garderoben i år, og jeg håber på at kunne finde nogle fine nogle af slagsen, når jeg smutter til NY lige om lidt 🙂 Tak for inspirationen

  1. Cathrine siger:

   Hvor er du god Nadja! TAK! KH

Send en besked