Top

17 summer sandals

13.06.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Godmorgen venner!
Tak for alle jeres kommentarer på det her indlæg – det bekræfter mig kun i de mange tanker, jeg allerede gør mig. At give mig selv rummet til at forberede mig, så jeg føler mig ‘foran’ i en eller anden grad – og så i øvrigt forberede mig på, at det kan være jeg får noget helt andet, end jeg drømmer om. Og til jer der endnu har ‘Petra får en baby’ tilgode – få det set. Især de sidste par afsnit omkring fødsel – sindssygt rørende og glimrende at se sammen med sin partner i øvrigt. Jeg tudede som besat, da jeg så de sidste par afsnit. Hun er så sej, Petra.
That aside – udsalget er startet mange steder. Alona og jeg har siddet på kontoret sammen de sidste par dage, og hun spurgte mig “… er det midseason?”. Og nej, det er end of season sale, der bare starter, som vi alle sammen her i Danmark kun lige har startet sommeren. Men der mange gode sager! Jeg sender lange øjne efter denne her pink perletaske på udsalg fra Shrimps (reklamelink) – helt igennem yndig med sine pink perler og limegrønne for. Den minder meget om min Susan Alexandra, som I har spurgt en del til. Den jeg købte med hjem fra New York.
Så herunder er der så mange fine sandaler! En del på budget! Fx mine espadriller fra Selected (reklamelink), som I er mange, der er vilde med. Og så synes jeg også de grå med guldbroderi er dødfine (reklamelink) – måske til et sommerbryllup? Frygteligt mange fine efter mine øjne i hvert fald.
Efter et par dage på kontoret, så har jeg en del planer de næste par dage. Det tror jeg også er godt for kroppen. Jeg kan ikke længere sidde på en kontorstol hele dagen uden at blive helt smadret. I dag er det både rare og gode ting, som jeg tillader mig at gøre i arbejdstiden; zoneterapi som jeg har gået til siden efteråret sidste å. Jeg har tænkt mig at tale med dem om muligheden for at være doula til fødslen – altså fødselshjælper. Og så skal jeg have hentet min fødselsdagsgave fra Adam inde hos Tine. Måske jeg skulle lave en tour de fødselsdagsgaver på instastory? Og så skal vi til fødselsforberedelse i det offentlige for første gang. Derimellem er der også lidt computertid.
I morgen bliver til gengæld mere arbejdsrelateret med en her del møder. Ikke helt back to back, men næsten.
Jeg sidder i øvrigt og skriver på et indlæg til jer om det at være selvstændig og kunne erkende sine styrker og svagheder og blive bedre til at udlicitere eller bede om hjælp. Det gælder i virkeligheden ikke kun selvstændige men os alle sammen.
Men for nu: PÆNE sko <3 Glædelig (pink) onsdag!

reklamelinks: beige sandals & OTHER STORIES beige w/blue bow MARNI (SALE) pink sandal COS grey with embroidery BIANCO orange FLATTERED leather w/stones MIU MIU (SALE) yellow w/pearls BIANCO pink w/bow FLATTERED rope sandal NOMADIC SANDAL green stiletto MR by MANREPELLER (SALE) studded espadrilles AQUAZURRA (SALE) satin slide MIU MIU (SALE) satin slipper ALEXANDER WANG (SALE) pink w/frill BIANCO white stiletto COS silver mules MM6 MAISON MARGIELA (SALE) yellow slipper COS espadrilles SELECTED FEMME

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, Sandaler 2018

4 kommentarer

 1. Emma siger:

  Hej Cathrine. Fine sko, men jeg har især forelsket mig i parret af læder yderst til højre ved siden af de orange fra Flattered – men jeg kan ikke se et link. Er de mon stadig til at få? 🙂

  1. Tine siger:

   Enig med Emma! SÅ pæne <3 Hvor kan man få fingre i dem?

   1. Cathrine siger:

    Altsååå den var ikke kommet med sikkert i en opdatering af indlægget før udgivelse, men det er der altså nu <3 De er på udsalg! Fra Miu Miu! kh

 2. M siger:

  I fht overvejelser om et forløb med doula, så kan du evt tage et smut omkring Yojo. Jordemoder Anne og doula/yogalærer Maria vil sikkert kunne hjælpe dig med både fødselsforberedelse og afklaring i fht rigtig mange tanker. Og så er er bare rigtig søde begge to. 😄

Send en besked