Lørdag - ROCKPAPERDRESSES
Lørdag

Har haft verdens absolut bedste lørdag morgen. Lagde ud med putning og snoozing – findes der noget bedre? Stod op og tog til træning, OMG, jeg er glad for jeg nøjedes med et hold og ikke tog to-i-streg! Kom hjem og gik i bad – hold op hvor er det lækkert at tage sig tid på badeværelset; langt bad, hårkur, dimse, dimse, dimse! Elsker at pigedimse den! Nu har jeg parkeret mig med computeren, et af bladene jeg fik af en sød veninde i går, hjemmelavet chailatte (yup bedre end Baressos overprized) og kalenderlys. Hører Judy Garland “Have yourself a merry little Christmas”. Arbejder på højtryk med min manglende julestemning!

Lovede flere dagens i går! Først må jeg lige sige, ADAM LEVINE ER EN STEG! Han er forsanger i Maroon 5, han synger røven ud af bukserne, han charmer, sweettalker sit publikum. Koncerten lagde ud med et hårdtpumpet “Moves like Jagger”, yup, så var publikum på! De spillede alle de store numre som “Misery”, “She will be loved”, “This Love” og “Harder to Breathe” – muligvis min ultimative-maroon-sang! HVIS du har chancen på et tidspunkt så gå ind og se dem! Det er virkelig fedt at opleve et “rigtigt” band! Nu er det ingen hemmelighed at jeg er en poptøs! Dvs. jeg oftest ser Britney, Destiny’s Child (da de var, kom tilbage. nu!), Lady Gaga osv. De har som oftest ikke rigtig band med, så at se Maroon 5, der faktisk spiller trommer, guitar, bas osv. Det er ret autentisk. Og vel i virkeligheden også det en koncert i virkeligheden burde bygge på! Har taget nogle rimeligt kedelige billeder, eller de er bare uskarpe fordi jeg hoppede og dansede ALL THE TIME!

Hot = Adam Levine

Efter koncerten tog vi ud og drak et par drinks med A og to dejlige venner. Ret god date! Da vi kom hjem ved 2-tiden tog A nogle hurtige dagens. Har mine Versace-jeans på. Det sker ikke så tit at komplet fremmede antaster en og giver komplimenter men det skete i går! Stod i kø til toilettet og en fyr kom hen til mig, han var nødt til lige at sige, at mine jeans var overordentligt fede – damen foran mig i køen tilføjede så, at det jo også var fordi de sad på et par ret lækre stænger! Tager dem aldrig af igen haha!

Blazer – Lanvin <3 H&M // Jeans – Versace for H&M // T-shirt – MbyM // Clutch – Pieces

Kan godt se, at jeg er en stor co-lab! Lanvin for H&M OG Versace for H&M!

T-shirt – MbyM // Jeans – Versace for H&M // Clutch – Pieces

High Waist – gotta’ love it! Jeans – Versace for H&M // T-shirt – MbyM // Clutch – Pieces

My most worn necklace from H&M, perfect balance between being edgy and beautiful // T-shirt – MbyM

Skulle virkelig tage at komme rigtig i gang med dagen, klokken er jo over 14.00. Tror lige, jeg spiser frokost først, ikk? Skal til årets første julefrokost i aften, tror jeg satser på Versace-jeansene igen, haha! Skal lige lave frikadeller… Pakke raflelegsgaver ind… Gøre mig klar… Klokken er KUN 14!

Mens jeg har skrevet indlæg er juleplaylisten på computeren nået til Gnags “Godt Nytår”. Ret ringe. Springer det lige over…

3 kommentarer
 1. Det er sindssygt så flot du er Cath og så i jeans fra H&M, mon jeg også ville være lækker i dem.
  Når jeg ser navnet Adam på tryk bliver jeg overbevist om, hvor fedt et navn vi valgte til ham den dejlig kæreste du har.
  Har bagt finsk brød og pyntet lidt ude og inde.

  God lørdag aften.

  Vil gerne se lidt mere til Frida.

  Knus knus Svir

 2. Søde Cathrine – jeg elsker chai latte! Vil du ikke nok dele
  dine evner og fortælle mig hvordan jeg laver min helt egen chai
  latte? 🙂 pretty please! også fordi jeg er så sød at stalke dine
  gamle indlæg 😀

Læg en kommentar