Alexander my darling - ROCKPAPERDRESSES
Alexander my darling

Er lusket ud på arbejde, ud til fabrikken for at lave søndagens udsendelse. Eller i hvert fald noget af den, for jeg tror, jeg skal derud igen i morgen. DR-byen er absolut tom og menneskeforladt i weekenden, og det er faktisk en ret skøn fornemmelse. Altså lidt hyggeligt at være Palle alene i verden for en stund!

Desuden har jeg været lidt doven med at komme derud i dag, jeg har spist frokost hjemme, pisket lidt i min surdej (som I snart skal møde, når den altså er klar på onsdag), hørt musik, radio, surfet på nettet – og sådan går 5 timer lynende hurtigt!

Har min top på fra Alexander Wang, som jeg hapsede på Trendsales for noget tid siden til en fin pris. Mine yndlingssko – de er så festlige og pepper alt op! Nu er det jo fredag, så lidt sølv og glimmer er ikke af vejen! Er ret glad for jeans der stopper over anklen, det fungerer fantastisk både om vinteren, hvor man kan vise lidt strømpe – helst nogle festlige, ikke tennissokker – og om sommeren med bare fødder i et par heels.

Shoes – Won Hundred // Jeans – COS // Top – T by Alexander Wang // Necklace – Lokou

Shoes – Won Hundred // Jeans – COS // Top – T by Alexander Wang // Necklace – Lokou

Shoes – Won Hundred // Jeans – COS // Top – T by Alexander Wang // Necklace – Lokou

Jeg skal til Populær-fest i aften, middag hos Sara med de andre fra redaktionen og så videre i byen. Lige pt. har jeg lyst til at spise jordbær, cookie dough og se X Factor, men mon ikke jeg kommer i stødet?

Follow my blog with Bloglovin

9 kommentarer
  1. Hva str. har du den i? Overvejer at købe den på nettet nemlig. Er 175 cm høj og alm af bygning, så tror du jeg ville kunne passe en medium? 🙂

  2. Hej Cecilie,
    jeg har en str. small. Jeg er 174 cm og er vist rimelig gennemsnitlig i størrelsen. 36 ca. Men det er jo faktisk en kjole model – og det vil jeg altså ikke turde! Der er jeg simpelthen for høj! Hvis du tager en medium, så har måske lidt flere muligheder i forhold til kjole/top-brug 🙂

  3. Okay tusind tak for svar 🙂
    Haha nej tror også jeg holder mig til at bruge den med bukser hvis jeg får fat i den 🙂

  4. […] 5) Jeg er ret vild med Blond Accessories. De laver så mange fine smykker, og den her sag blev tilføjet kort tid efter nummer 1. Den har siden spredt sig i blogland, og den er altså også ret fin. Den ser virkelig ud af noget, selv om den egentlig ikke er det – den er lavet af plastik primært og kostede vist 2-300 kroner. Jeg har virkelig gået meget med den, faktisk så meget, at den er ved at være slidt, se HER og HER. […]

Læg en kommentar