DIY: Statement Necklace - ROCKPAPERDRESSES
DIY: Statement Necklace

Som I måske har lagt mærke til, har jeg en lille ting for halskæder. Det er tit lige dét, jeg mangler for at få et outfit lige i øjet. Derfor bliver jeg så glad, når jeg kan udvide min samling.

Idéen til denne halskæde er tyvstjålet fra Shopaholic Sisters, det var så simpelt og alligevel så det ud af noget – OG det var et nemt projekt at kaste sig ud i!

Du skal bruge:
1 lædersnor, helst firkantet i stedet for rund, da det holder bedre, når der bindes knude

2 æsker med hesteelastikker = 1.000 stk. i alt

Så er det bare at gå i gang fra en ende af. Fyld lædersnoren med elastikkerne, til du synes, den har den rigtige længde.

Jeg har sluttet med et råbåndsknob. Selvfølgelig skal man så lige sørge for, at længden passer med, at den kan komme over hovedet.

Voilà! Et styk statement halskæde til under en 50’er!

– jeg vender tilbage senere, skylder at svare på et par kommentarer!

Follow my blog with Bloglovin

7 kommentarer
  1. Hvor er den cool! Hvor køber man heste elastikerne? PS. Tak for en dejlig blog, der skiller sig lidt ud blandt de andre 🙂

  2. Hej Mette,
    åhr, det er næsten det bedste kompliment at få! Det er jeg meget glad for 🙂 Jeg fik faktisk min mor til at købe de der elastikker – sådan noget er svært at opstøve i København! Men hun købte dem i en hesteforretning i Fredensborg, der hedder Ingdams. Jeg har fundet nogle på nettet, men fragten er bare lidt dyr. Så kan man slå sig sammen et par veninder 🙂 Men et bud er HER. Ellers dur en dyreforretning også? Det er nemmere at opstøve, hvis ikke du bor i nærheden af en hesteforretning 🙂 God arbejdslyst!

  3. Jeg kan ret godt forstå dit spørgsmål haha, det er jo sådan noget gummistads. Men æsken, de ligger i, lugter måske lidt, men når du har lavet halskæden forsvinder lugten – min lugter i hvert fald ikke længere 🙂

Læg en kommentar