Fuldkorn - ROCKPAPERDRESSES
Fuldkorn

Jeg har en sund (læs: stor) appetit til delikatessen franske kartofler (lyder mere delikat end chips). Enhver der kender mig eller har mødt mig i festlige lag har også mødt min abearm, som kører frygtløst frem og tilbage mellem chipseanretningen og min mund. Som hang den fast til skålen med en meget stram elastik.
Normalt køber jeg de der lidt grove chips fra Rema som er stegt i peanutolie; de smager bedre men så sandelig også fordi jeg tror de er en smule sundere end de almindelige slags.
Men nu spottede jeg lige noget i Rema.

Ja det er fuldkornschips. Eller franske fuldkornskartofler. Og det må jo være bedre end både de pseudo-sunde-peanutolie-chips og de almindelige-transfedtsyre-chips. Er det 100 gram fuldkorn, man skal have dagligt? Sæt i gang!

Jeg har nu selv valgt at tage skeen i den anden hånd. Spise gavregrød og intet slik og sådan. Mere om det senere!

(ja man kan godt lave et helt chipse-indlæg)

2 kommentarer
  1. Jeg er bange for, at du er nødt til at bruge ordet “chips” igen. Jeg har aldrig set en kartoffelmark med fuldkornskartofler! :-S

Læg en kommentar