Kung Fu - ROCKPAPERDRESSES
Kung Fu

Gennemgang af film? Tjek!

Interview med Emeli Sandé? Tjek!

Research til søndagens udsendelse? Tjek!

Date med A? In progress!

A og jeg har været sammen i fem år, vi er begge meget travle, derfor har vi aftalt kærlighed én gang om måneden! Nogen kan det være nødvendigt, i hvert fald for os, at holde fast i sådan nogle små glæder. Så har vi noget at se frem til, vi skal overraske hinanden. Selvfølgelig har vi kærlighed resten af måneden, men daten er noget helt særligt. Vi har lavet alle mulige skægge ting gennem tid; spist god mad, været i teatret, i hundepark med kaffe og croissant. Alt er tilladt.

Januar var min måned, og A har ikke rigtig haft tid, MEN i eftermiddag besluttede jeg mig for at i aften skulle det være. Jeg købte et bord gennem Early Bird – kender I det? Det skal I virkelig lige tage et kig på, rigtig lækre restauranter sælger borde til samme aften med en 1/3 skåret af prisen.

Jeg faldt over Kung Fu på Nørrebro. De har været nomineret til ?AOK?s bedste?, maden er asiatisk (det røbede navnet vist også) og så så billederne fra restauranten fine ud!

Vi fik en forudbestemt menu; 8 retter:

1) Bøf Tataki som appetizer

2) Tofu og Edamame suppe

3) Teriyaki kylling

4) Svine, kylling- og rejedumplings

5) Grillet flæskesteg med kimchee salat

6) Grillet svine-ting (jeg fik ikke lige fat i det) i sataysauce

7) Grillet okse & pakchoy

8) Bagte blommer med karamelcreme og bananis

Det lyder jo som helt vild voldsomt meget kød, men alting var jo i små anretninger. Jeg spiser ikke fisk, så derfor fik vi maden, meatstyle.

Maden havde så mange lækre smagsnuancer. Alle grøntsager var friske og sprøde. Jeg smagte grøntsager, jeg ikke kunne bestemme mig for, hvad var, fordi alting bare smagte friskere og lækrere, end jeg før har fået det. Det var virkelig det bedste måltid, jeg længe har fået.

Stemningen på restauranten var også lige i stilen, minimalistisk, lækre anretninger på fint stel. Det eneste minus var, at det var en smule koldt derinde. Og så lugtede der skægt af bål og brænd. Ikke så meget at det var uudholdelig, men nok til at mit hår nu lugter lidt af lejrskole. Sjov detalje.

Jeg ælsker edamamebønner, og jeg har aldrig fået dem så friske og velsmagende før som her.

Pumps – Billi Bi // Trousers – H&M // Belt – Kirsten Schjønning // Blouse – T by Alexander Wang // Necklace – Lukou // Scarf – Mom’s knit // Coat – SamsøeSamsøe // Clutch – H&M

Det var i øvrigt en rigtig fin pris, 8 retter for 177,- gennem Early Bird, det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har været der. De har også en søster på Vesterbro; Kung Fu I.

Tilbage til kæresteaften!

Follow my blog with Bloglovin

 

 

3 kommentarer

Læg en kommentar