Favorit: Pencil skirt (= pæn-sil skørt) - ROCKPAPERDRESSES
Favorit: Pencil skirt (= pæn-sil skørt)

Sneaks – eBay // Stockings – H&M // Skirt – COS // Knit – H&M // Denim jacket – H&M // T-shirt – ASOS // Necklace – ASOS

Første gang jeg læste om pencil skirts i modebladene for 8-10 år siden, var jeg overbevist om, at det udtaltes pæn-sil skørt. Indtil en veninde en dag slog en stor latter op og sagde “det hedder sgu da pencil skirt (red: med fin engelsk udtale)”. Men jeg tager mig i stadig at kalde det et pæn-sil skørt. Og det er i øvrigt en af mine favoritbeklædningsdele. Jeg elsker, at det er top feminint, og så kan det styles virkelig forskelligt. Favoritten er med sneakers og t-shirts. Boy-ish på en girl-ish måde. Den på billederne er en gammel, gammel sag fra COS, faktisk mit første pæn-sil skørt. Og kvaliteten er toplækker, og så er lynlåsen ikke helt dum.

Jeg har haft en mega fjollet uge, der smugstartede i søndags med at jeg faldt. På vej ud af en bus. Fordi der lå så meget sne. Jeg havde fashion dog Frida i taske på den ene arme, wordfeud i den anden (altså på iPhone) – vigtigt. Så lå jeg der i sneen og rodede rundt – hold op hvor er der langt op når man er voksen og ligger der. I et øjeblik vidste jeg slet ikke hvad jeg skulle gøre. Hvordan djævlen kommer man op igen? Jeg kom op. Med våde baller af al den sne – resultatet var en forstuvet albue og “den-værste-blærebetændelse-jeg-har-set-siden-Roskilde-festivalen-høhø” som min læge sagde. Tak for kaffe.

Ellers har ugen været fyldt med undervisning og generel personlig mathed. Jeg har ikke været på torben rigtig, men i morges mødtes jeg med en rigtig, rigtig dejlig veninde, vi skulle spise morgenmad på Lagkagehuset – og bruge de gavekort vi havde vundet til rafleleg til damejulefrokosten. Vi endte med at sidde der i små 3 timer – og det var så skønt! Så er jeg næsten klar til en mega lang dag på arbejde i morgen, NOAH-interview, radiolavning og runner-tjans til Danmarks Indsamlingen.

Jeg udskyder dillersnak til i morgen, jeg skal lige have mine tanker snorlige.

Sov godt søde læsere!

Follow my blog with Bloglovin

3 kommentarer
  1. Jeg krydser fingre for dig og dit karma, og for at din uge ender bedre end den begyndte! Mon ikke snart karma kommer tilbage igen? 🙂
    – Anne

Læg en kommentar