Lego-gu'-kæ' - ROCKPAPERDRESSES
Lego-gu’-kæ’

Jeg har add’et en ny halskæde til samlingen, men jeg kan ikke helt bestemme mig for, hvad jeg skal synes. En statementhalskæde vil nogen kalde det. Jeg ved ikke lige, hvilket statement den sender. Andet end at jeg er glad for børnecomputerspil og legetøj. Den minder mig nemlig lidt om en blanding mellem LEGO-dame og de gu’kæder, man kunne samle op i Mujaffaspillet. Åhr, det spil kan jeg godt savne. Det var den undelynemig et godt spil. Simpelt. Men udfordrende. Sådan da. Det har jeg brugt mange frikvarterer i gymnasiet (!) på. Det må nogle af jer derude også kende?

Men tilbage til halskæden, jeg kan ikke rigtig beslutte mig. Er den for grim?

Jeg glæder mig sådan til, at den sidste giveaway ankommer med posten. Kan afsløre så meget som, at det er en accessory. En jeg selv har savlet over læææænge.

Follow my blog with Bloglovin

5 kommentarer
 1. Haha, Mujaffaspillet kender alle da!(?) Det er jo genialt ;D
  Din nye halskæde synes jeg også er ret flot, jeg kan godt lide guld kombineret med den der koral lyserøde.

 2. Åhr godt du også husker det! Så har spillet ikke levet forgæves. Hold op hvor kune man bruge lang tid på at pimpe bilen, når man havde nok penge.
  Herligt spil!

  Jeg er glad for du synes om halskæden, jeg synes selv, at det kan være ret svært at finde sådan nogle halskæder med guld på.. Det er nok også den der association man får til bling-gu-kæder, der gør de måske ikke så tit laves..pyt! Jeg elsker bling!

 3. Jeg synes, din halskæde fungerer over al forventning. Har det selv svært med smykker, men det handler virkelig om, har jeg fundet ud af, at få dem kombineret med det rette tøj, og så skal de nok komme til deres ret. Det formår du uden tvivl her. Rigtigt inspirerende i øvrigt.

  Jeg kan godt lide halskædens lidt grove look samtidig med at den, som du selv skriver, er næsten legetøjs-/legoagtig.

  That’s a keeper! No doubt.

 4. Du har fuldstændig ret! Det med at fange det rigtige i smykket med det rigtige tøj. Det er udfordringen. Jeg var lidt usikker på, hvad der gik med LEGO-Mujaffa haha! Men jeg er glad for, du kunne lide sættet 🙂 Jeg holder fast i den!

Læg en kommentar