"Sikke en farvestorm" - ROCKPAPERDRESSES
“Sikke en farvestorm”

Sneakers – Adidas // Stockings – H&M // Knit – Benetton // Belt – Kirsten Schjønning // Neclace – ASOS

… Det var de ord, der ramte mig fra de andre, da jeg trådte ind ad døren til konceptkurset i morges. Og ja, jeg havde ikke sparet på farvespandene. Det var med den brede pensel i morges, da jeg stod foran skabet. Jeg er ikke rad for at give den fuld spade på det punkt. Det gør mig lidt glad i låget.

I dag, da vi stod i kantinen, lagde jeg faktisk mærke til, hvor mange der går i sort (billedligt talt that is). Bevares, en af mine yndlingsfarver er grå. Men nææh hvor er det fantastisk at gå forbi sit eget spejlbillede og få et gladeligt chok over regnbuen, der møder ens øjne. Jeg er fan! Og når farverne så i øvrigt kommer på mega tøset swing-skørt, så er det dobbelt op på glæde! Selv en trist dag kan få et notch op med en over farvepaletten.

Twirly, twirl, ladies, og sov godt!

10 kommentarer
  1. Jeg elsker også at påføre mig farver. Når man kigger i mit tøjskab, så er det én stor regnbue, hvilket til tider godt kan være svært at mixe og matche, men det er altid det farverige tøj, som jeg ender med at købe med hjem. Desuden der bare ikke noget bedre, end at påføre sig en smart kjole/nederdel, som man bare føler sig rigtig godt tilpas i – det er sådan noget der gør, at man skinner.
    Synes forresten dit outfit er rigtig fint 🙂

  2. Nøj, jeg gad gerne dele skab med dig! Lækre farver har også lidt den samme effekt som glimmer på mig, jeg går lige efter det. Jeg tror du har helt ret, jo bedre man føler sig tilpas i sit tøj, jo mere skinner man. Det burde være kriteriet hver dag. Tag det på man føler sig mest tilpas i.
    Jeg er glad for, du kan lide det!

  3. Det er lige før vi kan starte en klub for farve-glade-tøser 😉 Og så kan jeg jo ikke lade vær med at dele ud af min egen farve palet, og anbefale jer at gå i H&M da de lige nu har en masse farvede jeans 😉

Læg en kommentar