Ugen der gik (7) - ROCKPAPERDRESSES
Ugen der gik (7)

Jeg har ikke lavet dagens gode gerning i den her uge. Jeg har holdt vinterferie med stort V. Anyways uge 7 sådan cirka, har jeg…

… Været fornuftig og lavet liste INDEN jeg gik i IKEA for at minimere impulskøb.

… Ikke fulgt listen. Jeg kom hjem med 2 planter, 2 urtepotteskjulere, lille grøn vase til situationer hvor man bare lige skal have en enkelt lille blomst i vand fx vintergækker (vigtigt), servietter, lampeskærm, muffinpapirsforme, udskærere til kagebagning, kageform, lysestager.

… I et splitsekund overvejet at få prinsessehimmel over min (okay vores) seng. Jeg har altid ønsket mig sådan en. Cathrine, 7 år.

… Undret mig meget over hvordan i hele hulen man kan efterlade sin roulade hos kassedrengene – hvem ombestemmer sig for ikke at købe sådan en treat i sidste sekund??

… Fundet en virkelig pæn bil jeg godt kunne tænke mig. På Christianshavn. I babyblå.

… Lavet lagkage til Frida the Fashion Dog. Jo. Fødselsdagsbarnet skulle have det godt! Rugbrød med makrelsalat og gulerødder. Lysene og flagene var kun for min egen skyld!

… Bagt virkelig gode fastelavnsboller, fyldt med remonce og creme – find opskriften hos NEWYORKERBYHEART.

… Lavet verdens bedste tomatsuppe – og jeg giver jer opskriften en af de næste dage! Sådan en med linser og chilisauce i.

… Drømt om de smukkeste sølvfarvede ACNE Pistol støvler, jeg er solgt!

Jeg har lært:

… Min maves fastelavnsbollekapacitet bedre at kende – jeg kan rumme 5 boller dagligt!

… At det er virkelig fjollet, når mænd ikke gider med i IKEA – så er de bare selv uden om, alle duftlysene, servietterne og orkidéerne!

Hvad har I lært?

7 kommentarer
 1. Små vaser er faktisk utrolig vigtige at have. De er for eksempel livsnødvendige, hvis man har fået en buket blomster; når blomsterne en efter en begynder at dø, tager man de tilbageværende friske blomster og placerer dem enkeltvis eller flere sammen rundt omkring i mindre vaser.

 2. Jeg har lært at:
  – mit maximum antal muffins at bage på en dag er 65 – så bliver jeg ugidelig! Til gengæld kan jeg spise omkring 7 på dag hvis jeg ingen hæmninger har 🙂
  – søvn er absolut ikke en overvuderet sag!
  – Jeg er blevet for gammel til at gå på morgenværtshus efter en meget fuld nat – min krop straffer mig for hårdt!!

  Godt råd til hundelagkagen: Du kan putte leverpostej på toppen og så sætte en lille hundepølse eller coctailpølse i som lys – det er et sikkert hit 😉
  Blev rugbrødet spist? Da der var hundeføller her i januar, blev det slikket heeeelt rent, men satme ikke spist 😉

 3. ÅHR 65 muffins?! Du må gerne sende nogen min vej 😉 Jeg har nu spist 7 fastelavnsboller på 24 timer – vi er ret dygtige!

  Haha kender det alt for godt det med alder+sprut=døden – jeg kan simpelthen heller ikke længere slippe af sted uden mén!

  Frida spiste gladeligt rugbrødet, men jeg skulle ligesom give hende det, for hun kunne ikke finde ud af at spise det fra tallerknen! Cocktailpølse er fantastisk idé! Jeg glæder mig allerede til hun bliver 2 😀

Læg en kommentar