What to do! Brudepigekjolen - jeg har behov for jeres mening! - ROCKPAPERDRESSES
What to do! Brudepigekjolen – jeg har behov for jeres mening!

Jeg skrev forleden at jeg havde bestilt en kjole til min søsters bryllup til sommer, og at jeg gerne lige ville høre hvad I siger! Nu er kjolen kommet med posten, så hvis I har lyst, så skriv lige om, det er no go/yes go!

I kan lige få lidt baggrundsinfo 🙂 Jeg skal være min søsters eneste brudepige til bryllup i Sydfrankrig til sommer. Jeg skal derfor bruge en fin let sommerkjole, som dog stadig er “volumiøs” nok til et bryllup.

Festen er en stor fest, ikke noget havefest og bare tæer. Det er på Four Seasons og sådan. Fint skal det være! 

Et vigtigt kriterie er, at den kan “swinge”:

 

Den her kjoles pro’s and con’s, som jeg ser det:

Pro’s:

1) Er vild med farven, den er så lækker, og man ser umiddelbart brun ud i den, selv om jeg på ingen måde er det!

2) Den er let og luftig – jeg kommer ikke til at kampsvede.

3) Den er lige min stil, den er sommerlig, feminin men stadig lidt rå, når jeg sætter bælte i taljen.

Con’s: 1)

Prisen! Den koster 2.700,- ! Og den ser ikke helt så dyr ud…

2) Den er lidt halvgennemsigtig – det bliver vigtigt med hudfarvede trusser og den rigtige BH

3) Den er meget lang og skal lægges op – endnu en bekostning.

4) Den er elektrisk, så den klistrer lidt til benene, men jeg tror måske, det kan forsvinde ved vask.

… Hvad der måske forstyrrer billedet, som I skal se bort fra: Morgenhår, ingen makeup, sort BH og så er vil jeg også skifte læderdelen af bæltet til en lys i stedet for sort 🙂 Jeg håber, I vil hjælpe mig! Hvis I har andre kjoler in mente, så skriv endelig links 🙂  Denne her sag er i øvrigt fra Wackerhaus!

40 kommentarer
 1. Hvis du syr den lidt ind i taljen så den ikke er så slasket i toppen, er den rigtig fin. og hvorfor ikke fremhæve at man har en flot krop når nu man er blever blisset med en sådanne.
  Det elektrisk, forsvinde ved vask eller rans, så det skal du ikke bekymer dig om.

 2. Jeg synes den er virkelig smuk og netop passer til fint bryllup i sommerlige omgivelser. Og samtidig kan den også tones ned, så den kan bruges i DK til mindre formelle anledninger. Men 2700 av – det er en del, men det er jo også en showpiece, så det går an. Hvad er stoffet?

 3. Det ser simpelthen alt for smukt ud til, at det kan være et no go! Klart yes go her fra, den kjole er jo som skabt til dig og sommerbryllup i Sydfrankrig! Prisen er så et minus, men den er virkelig dét værd!

 4. Min første tanke var klart yes go.. Men da jeg fik forstørret billederne og læst dine pros/cons, så må jeg indrømme, at personligt for mig, var det blevet en no go.
  Kjolen er flot, men ikke 2700 kroner flot! Og at du siger den er elektrisk, får mig til at tænke det er noget syntetisk stof? Og ikke om JEG ville give så mange penge for det..

 5. Såååå flot kjole! Flot at den er tofarvet, fedt bælte osv…. Det eneste jeg tænker er ligesom ‘Marie’ at jeg synes den ser lidt stor ud til dig. Måske er den lidt for flagrende?? 🙂 Meeeen kunne nu godt tænke mig at se den live!

 6. Den er flot! Men jeg ville dog ikke selv bruge 2700 kroner på den. Jeg stemmer for no go, tror jeg. Farven er dog ret fantastisk!

 7. Hej søde piger,
  tak for jeres meninger! Jeg har besluttet mig for at sende den tilbage. Selv om farven er den smukkeste jeg længe har set og jeg elsker at den har en smule “slæb” bag på, så kan den ikke bo hos mig…
  Den skal syes en del ind, før den passer mig helt, og så synes jeg, det er lidt ærgerligt at den ikke ser ud af 2700,- når nu jeg brænder så mange penge af… SÅ jagten på den perfekte brudepigekjole er nu for alvor sparket igang! Tak for jeres meninger, jeg sender den retur med stor beslutsomhed!
  I er skønne, tak for hjælpen!
  God aften til jer alle!
  KH

 8. Uh den er også fin, Ditte, og så på tilbud! Men det ærgrer mig, at den er i polyester… Jeg tror den bliver lidt lun i 35 graders varme.. Men den er virkelig virkelig smuk! Tak for tippet! 🙂

 9. Den er virkelig flot! Men helt ærligt, 2.700 kr. Tja, du har ret, jeg synes heller ikke det ligefrem ligner en kjole til en halv formue. Men smuk, det er den, og det er jo i virkeligheden det der gælder. So YES GO!

 10. Synes det er mange penge at give for en kjole der ikke er hélt perfekt og som klistrer til benene – så er glad for at du har besluttet dig for at bytte den 🙂

  Et alternativ kunne være hjemmesiden edressit.com har rigtig mange fine kjoler! De har også mange pæne-pæne kjoler, som måske ville være lidt for over-the-top (i hvert fald for mig) men der er også mange fine mere down-to-earth kjoler i lækker kvalitet og flotte farver 🙂

  Synes blandt andet denne her er super flot – og så kan den fåes i et hav af farver og kan syes efter dine mål (for et lille ekstra beløb vel at mærke):
  http://www.edressit.com/edressit-new-strapless-evening-dress_p1587.html
  Og til lige under 1000,- (as it is) synes jeg det er et super godt alternativ 😀

  Købte selv en kjole derfra til mit galla i gymnasiet, og var meget tilfreds, både med levering og kvalitet! Kan klart anbefales ..

 11. Hej Julie,
  Ja jeg er også helt tryg ved min beslutning. Det er virkelig mange penge, så skal det også virkelig spille! Tusinde tak for dit tip, jeg har allerede luret lidt, og synes de har nogle rigtig fine kjoler. Ret så smart at man kan få den syet efter mål, ændre farve osv. Den blå er rigtig fint, det ser ud til at være virkelig lækker kvalitet! Jeg går lidt efter noget one-shoulder nu, så jeg – eller de andre gæster – ikke får en overraskelse på dansegulvet, når jeg tramper 🙂
  Må lure lidt mere derinde! KH

 12. Jeg sys den ser rigtig lækker ud på dig – du skal helt sikker beholde den 😀 Lidt skyldemiddel skulle tage den værste elektricitet (har jeg hørt), og så plejer frostvejr jo heller ikke at hjælpe på det 😉

 13. Åh, tak for tip, skønt 🙂 Den er rigtig fin! Farverne er dog lidt efterårsagtige til mig lige nu, de ville være lige mig i noget pastel eller med mere knald på. Men Malene Birger er bestemt en god idé! Jeg må ind og lure hos hende i butikken… Hun laver de smukkeste kreationer (man skal bare lukke øjnene og glemme prisen). Tak for tip 🙂

 14. Først lige et spørgsmål – hvilken hjemmeside har du købt den over? 🙂
  Jeg er helt vild med den og synes på INGEN måde at det er et no go, tværtimod.
  Så den på Christiane Schaumburg Müller i Vild med Dans og har været forelsket i den lige siden, dog vil jeg give dig ret i at hvis du synes det er 2700 kr. for meget, så send den tilbage. Jeg håber, at du finder den rette kjole til brylluppet 🙂

 15. Hej Amalie,
  den er købt hos YouHeShe – jeg havde skrevet til dem, om de tilfældigvis ville få flere hjem, dagen efter ringede de mig op og sagde de havde én. De giver altså vitterligt jordens bedste service!
  Åh jeg havde det på præcis samme måde med Christianes kjole! Denne er dog ikke helt magen til, men en “efterligning” af deres egen kjole. 2700,- er ikke for meget for en kjole per se, men denne ellers vanvittige drøm af en kjole var 1-2 numre for stor, og så var finishen ikke helt lækker, ikke i forhold til prisen. Jeg må på jagt 😉

 16. Tak Charlotte! Men kjolen var et par numre for stor, og finishen var ikke heeelt som jeg ville til den pris, så selv om jeg er dybt forelsket i farven, så er den sendt hjem igen. Men tak for det gode råd!

 17. Jaer farven var absolut perfekt til sommer og bryllup og varme og franskmænd. Men den var en del for stor og finishen var ikke helt så lækker, som jeg kunne have håbet, så nu er den sendt tilbage! Tak for tankerne 🙂

 18. Tak for de søde ord 🙂 Jeg synes ikke helt finishen var så lækker, så jeg endte med at sende den retur, selv farven var vidunderlig. Må på jagt efter noget der smyr sig en smule mere og i den rigtige farve 😉
  Tak for tippet med el-situationen!

 19. Den var lavet i silke, men den røg retur… Synes ikke helt den var syet “lækkert nok”, den virkede lidt som venstrehåndsarbejde, og det er ærgerligt med så mange penge på højkant. Æv, synes ellers lige jeg kunne se mig selv med boblevand i hånden og fletninger i håret! Må finde noget finere 🙂

Læg en kommentar