Brudepigekjole vol. 2: What to do? - ROCKPAPERDRESSES
Brudepigekjole vol. 2: What to do?

Nu har jeg været i byen igen for at lede efter brudepigekjole. Jeg var egentlig gået i Designers Remix, for der var -20 % hertil aften. Jeg prøvede alle deres Signature-kjoler, og ingen passede. Jeg synes også, de var for dyre i forhold til, hvad jeg fik. Men på vej ned til metroen så jeg, at Topshop havde åbent ? de havde åbenbart et arrangement, hvor man kunne spare ligeledes 20 %. Jeg troede ikke, jeg skulle finde noget dér, men jeg hapsede de her to kjoler med hjem. De er begge ret fine, synes jeg, men jeg skal bruge jeres mening! Kan de du som brudepigekjole? De er vitterligt vidt forskellige!

Historien er endnu engang: Jeg skal være brudepige til min søsters bryllup i Sydfrankrig til sommer. Jeg skal bruge en kjole. Lang/kort.

Den første kjole er en pailletsag – dog er pailletterne femkantede (vigtigt i min bog at de ikke “bare” er runde). Den har et lille ærme, og en dyb ryg med en grov lynlås på ryggen. Bæltet er mit eget fra Nelly, der skal klart et bælte i taljen på den her kjole. Der er masser af swing i kjolen – juhu! Pris: 800,- med rabatten.

Den anden kjole er designet af Mary Katrantzou for Topshop. Kvaliteten er tyk og lækker, og den sidder klart bedre til kroppen end den anden. Den har en grov guldlynlås hele vejen fra top til bund bag på. Den har nogle lækre farver, men til gengæld er den måske lidt “bar” i forhold til anden. Jeg skal nok finde mig en lille jakke. Pris: 2.800,-

Det skal ikke nødvendigvis være en af de her to, jeg er stadig lidt lun på at skulle finde en gulvlang kjole, men hvad siger I til de her to? Er der en af dem, der kan du til bryllup?

23 kommentarer
 1. Undskyld mig – 2800kr??? Igen finder du en kjole, der absolut ikke er pengene værd. Slet slet ikke. Efter min mening er den gyselig – og 2800kr??? Are you kidding me?

  Den lyse derimod. Iiiiiiiih hvor er den FIN!!! 🙂 🙂 🙂 Jeg er dybt misundelig. Gud hvor er den altså fin. Perfekt brudepige-kjole. Haps!

 2. Du ligner en drøm i dem begge to, men som brudepige siger jeg den lyse.
  Det er en kær sommersag også 🙂

 3. Jeg må altså også sige, at jeg ikke synes nogen af dem er de penge værd – pailletkjolens pasform gør ikke noget godt for din ellers virkelig flotte krop, og den anden sidder rigtigt nok flot, men er i min optik slet, slet ikke 2800 kr værd. Jeg ville i hvert fald aldrig bruge den slags penge på en kjole med et så trend-baseret udseende – men det er jo så igen op til den enkelte…

  Summa summarum: Ingen af de to kjoler er værdige til anledningen – eller til dig 🙂

 4. Du ser virkelig vidunderligt smuk ud i den første! Du ligner en million. Ville klart vælge den, også er det da også kun et plus, at den er 2000 kr. billigere. Troede faktisk, at det var den dyreste 🙂

 5. Nu må du holde op, du er den pæneste i byen! Ville helt klart vælge den første du ser guddommelig skmuk ud i den, nu skulle man tro jeg overdriver, men niks! Hold da op en lækker én.

 6. Begge kjoler er rigtig fine, men jeg synes måske også at en gulvlang ville være flotteste til et bryllup + lejligheden til at have en lang kjole på er sjælden, så det er bare om at udnytte muligheden 😉

  Men begge de korte kjoler er også fine på hver sin måde. Den lyse er fin og tøset, men tilgengæld så fremhæver den ikke din figur lige så godt som den mønstrede, til gengæld er den mønstrede lidt mere cocktail-party-agtig, men ja med en lille jakke så vil den måske blive mere bryllupsfest-agtig..

 7. Jeg hepper på pallietterne!!! Den klæder dig virkelig godt. Rygudskæringen gør, at den ikke er helt prinsesse, men får lidt kant.. I LIKE IT!!!

  Hepper dog også stadig lidt på en lang luftig sag 🙂

 8. Hej sødeste piger,

  ÅH hvor er jeg glad for alle jeres meninger! Hver og én! Jer kan jeg altid regne med 🙂 Jeg har indtil videre valgt at gå tilbage med kjole nummer to, som I også skriver er 2800,- mange penge for, hvad jeg vil kalde en “cocktailkjole”. Så nu hænger den fine med pailletterne på skabet herhjemme, så må jeg prøve den i weekenden og vise den til A.
  Ulempen ved den er stadig, at den er for stor, en smule, jeg skal lige se, om man kan gøre noget ved det.
  Men som nogle af jer skriver, så har jeg stadig en drøm om en lang sag – nu det er et bryllup 🙂 Men nu holder jeg fast i pailletterne i hvert fald weekenden over 🙂

  KH

 9. Åh jeg er virkelig glad for dine ærlige ord, og jeg er enig med den dyre kjole, nu hænger den i butikken igen 🙂 Jeg holder fast i pailletterne lidt endnu, jeg er ligesom dig heller ikke HELT overbevist, men nu prøver jeg den lige nogle gange over weekenden. Det er altså en udfordring med den kjole 🙂

Læg en kommentar