Candyfloss eller drag? - ROCKPAPERDRESSES
Candyfloss eller drag?

Åh altså for en aften i går! Jeg var trukket i pink fra top til tå, som I jo kunne fornemme fra billederne – det var egentlig ikke meningen, at det skulle blive SÅ pink det hele. Men det blev det altså. Og så gik jeg all in med fjer-øjenvipper, pink afro, pink strømper og altså den her tylsag. I virkeligheden tror jeg ikke rigtig jeg lignede en candyfloss men måske mere en drag queen? Måske også fordi jeg med de høje hæle på kom op på ca. 185 cm – bum, så er det altså noget af en kvinde, der kommer gående, skal jeg lige hilse og sige!

Jeg blev faktisk ikke til festen så længe – jeg tror et par timer. Og da Bedste Ven B og jeg gik derfra (det blev i øvrigt afholdet på Bryggen) så blæste det en halv pelikan! OG ved I hvad der så skete? Min paryk fløj af! HAHA! Vinden tog den, og så rullede den af sted hen over vejen, og så stod jeg der med den der strømpebuks-agtige cap på hovedet og så skaldet ud. Hold op hvor jeg dog grinede, helt vildt med tårene trillende ned ad kinderne. B kom mig til undsætning og løb af sted efter den – hun skulle virkelig have fart på, men hun fangede den, og jeg fik et stærkt billede af en stolt B med en pink afro i hånden og stort vindersmil på læben. Så sejt! Jer der følger mig på Bloglovin har så også opdaget, at jeg fik natmad i nat – men mere om det senere i Ugen der gik, som jeg påtænker mig at lave, efter jeg har set Lykke med A!

A og jeg har for første gang haft en HEL dag sammen i FIRE måneder! Det er helt vildt. Vi har været på Meyers og hente morgenmad, bare hygget hele dagen med smut forbi mine sødeste svigerforældre OG nu – tadadada – har A lavet herremiddag til mig – stor bøf fra slagter og hjemmelavet bearnaise. Mm…

 

By the way – fuldstændig umuligt at få taget et billede med en pæn pose – det kan man altså ikke, når man ser så fjollet ud. Ville dog gerne have taget nogle bedre billeder end med iPhonen, men det glemte jeg!

4 kommentarer
  1. HAHAHA! Du har lige reddet min dag Cath! Dejligt med sådan et grin!! Åh gid jeg dog var der til at se det!

    At en veninde løber efter ens paryk, ja DÈT er en ægte veninde!

    Endnu engang hahah!

Læg en kommentar