Caps, yes go/no go? - ROCKPAPERDRESSES
Caps, yes go/no go?

Billeder lånt fra: Katrine og Christina

Jeg har gået et stykke tid med idéen om, at jeg skal have mig en cap ? eller kasket, det lyder bare lidt mere Bubbers Badekar-agtigt. Og lysten blev bestemt ikke mindre, da jeg så de smukke piger fra BD bære dem med stil.Udover at jeg er helt vild med Katrines (det første) billede, så synes jeg, hun rocker den cap. Det er sådan en fed kontrast til hendes lækre lyse hår ? sådan en hat på hovedet kan trække et tøset outfit i en mere street retning.Christina ser også så fin ud med de sarte pasteller på benene og så den rå cap ? tror det er imiteret læder? ? på hovedet, igen det giver lige lidt kant.

Men så er det så to spørgsmål melder sig;1) Er det sådan en slags mode, som kun ser godt ud i et topredigeret blad eller på über stilede piger som de to damer her?2) Kan jeg ?pull it of?? Altså med min stil og sådan, vil det passe sammen?

Har fundet et par, som er ret fine, synes jeg!

I har gjort det før i “kampen” om de hvide jeans, givet jeres mening. Nu kunne jeg godt bruge jer igen – gerne også hvordan I evt. ville style sådan en fætter. Så hvad siger I, yes go eller no go? Og how to?

20 kommentarer
 1. Åh, jeg er nu altså ikke så glad for de caps dér, så jeg tror, jeg siger no go! Så snart ordet kasket rammer mine ører, tænker jeg straks Lillebror ost og Postmand Per, og noget siger mig, at det ikke er så positivt! 😉 Så jeg stemmer for, at caps altså kun er et yes go, hvis man er Lillebror-ostemand, Postmand Per, hjemløs, gangster eller landmand!

  Nu jeg er i gang, vil jeg lige fortælle dig, hvor altid skønt det er at læse din blog! Jeg er vild med, hvordan du tager lidt alternative emner op til debat, din finurlige måde at skrive på og ikke mindst din selvironi – næææh, hos dig er der intet se-mig-jeg-er-sej-og-meget-perfekt-modeblogger, og det er skønt! 🙂 Tak for en god blog, Cathrine!

 2. Jeg synes en cap er cool, hvis man fører stilen igennem, med at være lidt streeet. Hvis man har pænt, konservativt tøj på og så en cap: Nooooo. Derfor synes jeg også Katrines er ret cool på ovenstående billede.

 3. Jeg har desværre et for lille hoved til at kunne stjæle min kærestes, men jeg er ret hooked på den der cap-tendens! Jeg siger: go for it!

 4. Jeg har gået med de helt samme tanker! Er lidt lun på tanken om en helt plain sort kasket. Men ja, jeg fornemmer så også lidt at det er en forbigående craving, som slet ikke vil fungere i praksis. Tilgengæld kan man afprøve trenden for ikke ret mange penge, så jeg siger: hvorfor ikke!

 5. Du har ret! Det er jo bare at prøve! Og i øvrigt helt enormt praktisk – jeg har tit ærgret mig over, at jeg ikke havde en “indendørs”-hat, de dage hvor jeg måske ikke liiiige nåede at vaske hår 🙂 Jeg må i gang med at lede efter den perfekte, tror oxideret.dk får nogle fine nogen!

 6. Du har ret, kasket bliver hurtigt mælkemand! Men jeg tænker hvis jeg finde en mega street og sej én, så går den? Jeg er i hvert fald lidt hooked på at prøve 🙂

  Anne Sofie, jeg er simpelthen så glad for dine ord, de varmer mig! Tusinde tak for dem, fordi du kan lide mine ord, måden jeg skriver på og hvad jeg skriver om, og fordi du læser med! Rigtig, rigtig god dag til dig 🙂

 7. Jeg synes, at caps er megakiksede. Det giver totalt associationer til 12-årige drenge – både dem, der var 12 samtidig med en selv, og dem, der er 12 i dag. Der er intet stilet eller cool over det i min verden. Så no go!

 8. Haha, jeg kan godt lide dit billede 🙂 Og jeg kan også godt følge dig, jeg tænker, at jeg virkelig skal ramme rigtigt i outfittet, hvis den skal køres hjem. Men jeg tror altså, jeg skal prøve 🙂

 9. Jeg er på no-go holdet. Hvis jeg har set 20 piger med caps, har der måske været én af dem der så godt ud med den. Og nej, jeg synes hverken Katrine eller Christina kan bære det – jeg synes de (eller meget smukke, inspirende og skønne kvinder) ligner klaphatte med kasketter på!

 10. Det skal altså prøves – det er også mega praktisk til dårlige hårdage – mod solen – jeg kan blive ved! Skriv lige links, hvis du har nogle fine fra netshops, du kan anbefale 🙂 Jeg går lidt og venter på, at Oxideret får sine hjem! – og tak for de søde ord Ditte!
  KH

 11. Kom lige forbi din blog ved et tilfælde og faldt over dette…. Jeg siger helt klart GO! Der er så mange der ikke synes det er fedt, men med det rigtige outfit er det helt klart LÆKKERT! Når jeg går i byen rocker jeg selv fede sneaks, en cap og et lækkert outfit! I LOVE!! 🙂

Læg en kommentar