Dagens: Ren lykke - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Ren lykke

Beenie+scarf ? Mum?s knit // Cardigang+clutch ? H&M // Jeans ? Lee // Watch ? Casio // Jacket ? Zara // Sneaks ? eBay

Efter Coma Club lørdag aften tog jeg slappertøjet på søndag. Jeans, sneaks, strik ? ahhh! Men læg lige mærke til at jeg på ingen måde ser glad ud ? til trods for natmad og en halv liter friskpresset appelsinjuice. Det er altså en fejl, for jeg oplevede en snert af ren lykke i søndags. A og jeg havde en HEL dag sammen i søndags; vi tog på Meyers (mit yndlingsbageri) og købte brød og snask, så tog vi hjem i sofaen og hyggede ? tror vi rejste os fra bordet kl. 13.00, KONGE!

Og tænk at vi kunne gå – udenfor – uden KÆMPE vinterjakke! Det var SÅ vidunderligt! Derfor får I lige en omgang happy thoughts:

Lykken er:

… Glimmersko – der er alt for lidt glimmer i verden

… At kunne gå ude i solen uden vinterovertøj

… At se verdens bedste kæreste nyde livet

… At få wiener-morgenmads-snask på en søndag

… At spise hjemmelavet bearnaise så tyk, at den kan skæres i skiver (næsten)

… At se sin hund dybt i øjnene

5 kommentarer
  1. Av et gammelt indlæg – det ved jeg desværre ikke :/ Det er halvandet år siden jeg købte dem! Men prøv at søge på “glitter converse”, så burde de komme op. De har i hvert fald været fra forskellige sælgere flere gange.
    Jeg håber det lykkes 🙂 KH

Læg en kommentar