Dagens: Søndagsslapper - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Søndagsslapper

Sneakers+Trousers+Necklace ? H&M // T-shirt ? ASOS // Cardigan ? Benetton // Coat ? Selected Femme // Bag ? Mulberry

I får lige et par billeder af mit søndagsslappertøj. Jeg var i IKEA ? igen ja, dog uden pølse denne gang! Jeg skulle købe en overraskelse til A, som jeg jo så af gode grunde ikke kan fortælle, hvad er. Og så spændende er det faktisk heller ikke!

Min hair cuff er fra Nelly – og tjek så lige Frida! Her sidder hun pænt, meget pænt – oven på mine sneaks. Men det var absolut ikke nemt at få hende til det.

Jeg har lige taget et par fraklip med, for ud af ca. 30 billeder var det knapt muligt at finde 4 frem, der kunne bruges – bl.a. pga. Fashion Dog, hun gad af en eller anden grund ikke være med den dag. Derfor er hun også løbet ud af det allerøverste billede, så man kun kan se snoren, tsk tsk. Sådan er der bare dage, hvor det ikke rigtig fungerer – nu har I også set det!  

4 kommentarer

Læg en kommentar