Den lille forskel - ROCKPAPERDRESSES
Den lille forskel


Det er altså lidt skægt, se min kuffert (den store selvfølgelig) og se så A’s lille stewardessekuffert. Det er altså ham, der har fat i den lange ende. Jeg takker de højere magter pt. for at min kuffert har hjul. Men hvad skulle jeg gøre? Jeg pakkede i tidsnød – det skal man ALDRIG gøre. Nu slæber jeg på 2xnattøj, 5xsko (og vi taler par) og 1xstor makeupafdeling +++

Men nu er vi undervejs, yay! Jeg har planlagt et par indlæg de næste dage. Jeg er lidt spændt på, om jeg kommer til at kunne bruge min computer dernede – altså om jeg finder wi-fi. Ellers må I hænge på, til jeg kommer hjem!
Jeg får heller ikke svaret på nogen kommentarer, før jeg er hjemme, så ved I det 🙂
Hav en vidunderlig weekend lige om lidt – vi ses først når mine læber er hævet til dobbelt størrelse af al det kysseri, og min mave er så rund af al den formaggio og panna cotta!

6 kommentarer
  1. Haha:-) Nu har du husket at gøre plads til indkøb ik’??! Ellers har A sikkert plads i sin, selvom den er lille;-) Men bemærk lige at hans håndbagage er størst.
    Jeg håber inderlidt at dine læber er dobbelt størrelse når du kommer hjem, vi alle har brug for at kysse lidt ekstra en gang imellem!
    God tur til jer begge<3

    /Camilla

Læg en kommentar