DIY: Kvik guide til hårbolle - ROCKPAPERDRESSES
DIY: Kvik guide til hårbolle

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FW31Kpngt1Q&w=640&h=390]

Er det bare mig, eller ligner det kæmpe honeyloops eller Cheerios jeg har i hånden? Altså som i morgen-cereal.

Pyt! Efter hundrede år, har jeg nu lavet min guide til hårbollen – til trods for det ikke blev den perfekte hårbolle i denne omgang! Hvis ikke I har en valk, så kan jeg anbefale dem HER. Jeg har købt min dér, og den er nøjagtig magen til min dyre, der kostede 10 gange så meget i Matas. Men der gik en lille måned, før jeg fik min med posten, så ikke noget med at bestille lige inden, den skal bruges.

Sig endelig til hvis I ved, hvor jeg kan finde nogle af de kraftige frisurehårnåle – i mangel på bedre ord!

Sleep tight!

22 kommentarer
 1. God guide, meget forståeligt og nemt (: Købte en forleden men har ikke prøvet den endnu, kan være det skal ske i weekenden (;

  Tak for en god blog!

 2. nu har jeg ikke lige helt så langt hår som dit men ikke langt fra og mit hår er også rigtig tykt. Jeg plejer lige at toupere håret lidt inden jeg lægger den ned over valken så er det lidt nemmere at dække valken helt og nemmere at få håret nedunder valken. Man kan også toupere det meget så får man et mere rodet morgen-agtigt look.. det er også ret fedt synes jeg.

 3. Har også lige investeret i en valk. Genial opfindelse, simpelthen!
  Tænkte lige på, hvor er din halskæde fra? Har noget med halskæder, helt bidt af det.

 4. ja det er jeg også selv, men man skal lige have hjælp fra valken selvom man har meget hår. Det ser bare ikke lige så fedt ud uden

 5. Ja det er simpelthen så smart, og da jeg endelig fandt den havde jeg virkelig en aha-oplevelse; “Det er sådan de laver hullet i håret”, haha!
  Den er faktisk fra H&M – dog knap 1,5 år gammel, men ASOS, H&M og Topshop er mine favoritter til gode og billige halskæder, så det er bare at gå ind og lure 🙂 H&M’s trendafdeling er dog klart bedst, deres hjemmeside er ikke så spændende… KH

 6. Haha, havde præcis den samme ”aha-oplevelse”. Godt vi fandt ud af det, den kan jo redde et hvert look og ‘dårlig hårdag’ 🙂

  Super, tak.
  Og forresten super blog. Lige begyndt at følge med..

 7. Føtex har i øvrigt også fået valke (i to forskellige str.) til ca. 30 kr for den billigste.
  Ville ønske at mit hår var langt og tykt nok til at blive sat op med valk! Suk 🙁

 8. Du kan evt. købe en lille valk på den der eBay-side, der skal faktisk ikke så meget “tykkelse” i håret til at kunne fordele det fint på sådan én!
  Genialt med Føtex, utroligt at de har sådan en særlig hårdims, tak for tippet!

 9. Jeg har netop lavet halskæden med hesteelastikkerne i dag. Og hvor er jeg glad for den. Mange har allerede kommenteret den. 🙂 Jeg fandt du en fin sølvlås og satte på lædersnoren så min er ikke så stor, da jeg jo kan åbne og lukke den.
  P.S tak for en meget fin blog som jeg dagligt følger. (:

 10. Hvor er det godt at høre! Jeg pønser også på at lave en ting i en anden længde! God idé med sølvlåsen, så er den også mere eksklusiv!
  Tak fordi du følger med, det er jeg super glad for 🙂

 11. […] Jeg er tosset med trylledimsen, den ser ud af ingenting men kan få ens hår til at ligne en million! Og så er det oven i købet nemt – også til hverdag! Den kan jo placeres på alle sider af hovedet. I kan se nogle eksempler HER og HER. Og så har jeg også lavet en DIY til, hvordan den virker HER. […]

Læg en kommentar