Endnu en ny ven på matriklen - ROCKPAPERDRESSES
Endnu en ny ven på matriklen

Åh jeg er lidt forelsket i min nye ven. Kan man det? Være lidt forelsket i sit nye tæppe? Det er bare så fint; farverne (I ved jeg ælsker farver!), formen, håndværket. Det er perfektion, hvis I spørger mig. Jeg har været forelsket i det i 2 års tid, nu var det sat ned i pris, og så måtte jeg gerne slå til. Det er faktisk mere en måtte end et tæppe – det er af bomuld og ikke vildt kraftigt, men jeg synes, det går fint som gulvtæppe i stuen.

I har været et par stykker, der har spurgt til billeder af lejligheden, det kan godt tænkes, der kommer lidt! Her var i hvert fald det første.

Hav en dejlig, dejlig tirsdag! (selv om det er onsdag, som Camilla lige skrev haha! Tiden går for hurtigt.)

8 kommentarer
  1. Hehe det kender jeg godt – jeg troede fx det var torsdag i går, jeg blev godt skuffet da jeg fandt ud af det kun var tirsdag:-(
    /Camilla

  2. Næh, hvor er det fint! Jeg gad godt have pyntetæpper. Men det harmonerer ikke så godt med en mand med rengøringsvanvid, som insisterer på at rydde gulvet FULDSTÆNDIG én gang om ugen (og ikke et ondt ord om denne trang derudover…).;o)

  3. Ja er det ikke? 🙂
    Hehe! Heldige Fru Buur Bækgaard, jeg ville ønske jeg selv led af rengøringsvanvid, det ville A blive glad for. Han er nemlig også lidt sart på det punkt 🙂

Læg en kommentar