Hvis du er hurtig, kan du se en af verdens mest uhyggelige film... - ROCKPAPERDRESSES
Hvis du er hurtig, kan du se en af verdens mest uhyggelige film…

…. det er lige nu kl. 20.30 på DR2! De viser Børnehjemmet. Den er så mega uhyggelig OG MEGA, MEGA god! Jeg vil ikke skrive så meget, for du skal nå at få den med fra start af. Kan bare sige SE DEN, SE DEN, SE DEN! 

14 kommentarer
 1. OMG så den ikke i går men ææælsker den! Den er bare mega fed! Måske den skal ses til snarlig gyseraften med far JE????? 🙂

 2. Årh den er så uhyggelig 🙁 Så den i spansk i gymnasiet, og virkelig ikke det bedste sted at se sådan en film, når man er en stor kylling som mig, der bliver forskrækket over ingen ting… Bare billedet får mig til at gyse ved minderne om den film 🙁

 3. Hvor er du sød – MEGA lækkert kompliment 🙂 Jeg kigger ind hos dig – er lidt tosset med dit navn!
  Du må se Børnehjemmet en dag – en højlys dag med masser af selskab og masser af kage at gemme snuden i, når det bliver for uhyggeligt!

 4. Hehe, jeg kan kun forestille mig, hvordan de andre har udnyttet din skræk og forskrækket dig 🙂
  Det er altså også den dér maske, der gør det hele klammo! – uf scenen, hvor drengen med masken skubber hende ind i badeværelset, klemmer hendes fingre, så hun falder i badekarret og må pille en negl af. Ej jeg kan nærmest ikke engang skrive scenen, den er så sygo klam haha!

 5. Det har de og det gør de stadig 😉 Så som her forleden dag, hvor min kærestes bror går lige for an mig og så går han ind i et stort mørkt rum og rundt om hjørnet, og da jeg så går gennem samme døråbningen ind i samme mørke rum og skal til at tænde lyset, springer han frem og siger bøh, og selv om at jeg havde set ham, bliver jeg mega forskrækket og skriger op…
  Kan faktisk ikke huske den scene du beskriver, men er også mere bange for mørke, for det er der man aldrig kan se om der er nogen, som kommer og giver en chok 🙁

 6. Uh jeg er helt på den med mørke! Det er det værste, tanken om det ukendte lige rundt om hjørnet. Føj! Tror du nogensinde man gror ud af sådan en frygt?
  Edderkopper, kældre og mørke er på min top 3. Gyser ved tanken om en kombi, mig i en mørk kælder fyldt med edderkopper. Skræk, skræk, skræk!

 7. Nej det tror jeg faktisk ikke rigtig 🙁
  Min top 3 er mørke, kirkegårde og ånder/spøgelser, dem er det jo for helvede heller ikke alle der kan se, og kan ikke klare tanken om at der måske er noget/nogen der kan se mig, men som jeg ikke kan se 🙁
  Men ja din kombi med edderkopper lyder heller ikke rar, bare tanken om at gå ind i et spindelvæv eller at der er en edderkop der kravler ned fra loftet…

 8. Elsker den film! den er så god. Har den selvfølgelig på DVD derhjemme, så det gør ikek så meget at jeg missede den i går. selvom der er noget ved at se film i fjernsynet der bare er lidt meer hyggeligt..

 9. ALLE GYSERFILM ER KEDLIGE SELV DEN MEST UHYGGELIGELSTE FILM I VERDEN😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😑😑

Læg en kommentar