I dybet gemmer sig... - ROCKPAPERDRESSES
I dybet gemmer sig…

Jeg har nogle gange fundet lignende indlæg hos andre bloggere, og jeg har altid undret mig over, hvor lidt de egentlig havde i deres tasker, og hvor ordentlige de var. Jeg er en roderøv.

Forleden dag skulle jeg så finde min nøgler. Jeg stod foran hoveddøren på en temmelig trafikeret vej på Frederiksberg og kastede febrilsk om mig med “et par solbriller… Næ et til par solbriller… Ohøj ét til”. Da jeg nåede det tredje par solbriller i samme lille taske, så kunne jeg godt se, at det havde taget overhånd… Jeg endte med at have lagt halvdelen af tasken til skue på trappen for til slut lettet at få grabberne i mine nøgler, som selvsagt havde begravet sig i dybet.

Generelt om min hverdagstaske kan jeg sige én ting. Flertal. Jeg er åbenbart glad for ting, der kommer i flere. Flere kuglepenne. Flere solbriller. Flere læbestifter. Flere læbepomader. Ellers kan jeg finde:

1) Gode høretelefoner – det er absolut en nødvendighed at have de her klodser med mig til alle tider, jeg bruger dem på optagelse, i studiet, når jeg klipper og redigerer. De er absolut usmarte og ligne noget fra USSR, men de er uundværlige.

2) Gamle manuskripter (og et hidtil uset antal gamle kvitteringer, som dog ikke er med). De går under betegnelsen ordinært rod.

3) Kompaktkamera, pung, nøgler buskort – i virkeligheden noget af det eneste, der burde ligge i tasken. Det er kernen.

4) Gammelt klippekort, som i øvrigt også har tendens til at samle sig i hober – uden klip på og fuldstændig krøllede. Til tider også med klip på men fuldstændig krøllede – og det er bare irriterende.

5) Så har vi en skønhedssalon, som også har taget bo i min taske; håndcreme (den er faktisk også med på listen over “uundværligt”), to ens læbepomader – den ene har jeg med 100 % garanti åbnet, fordi jeg ikke kunne finde den, jeg allerede havde gang i – den lå sikkert i dybet og rodede rundt. Roderøv. Siger min mor. Så er der to læbestifter OG en neglelak. Den ene neglelak plejer ikke at være så ensom – jeg har haft 5 liggende på en gang, så det her er en god dag for tasken.

6) Spejl – som jeg ENDELIG har fået lagt i tasken, det har jeg tænkt på mange gange, at jeg skulle få gjort. Jeg er et af de slags mennesker som frygter lidt mad i mellem tænderne og bussemænd, der er kravlet ud af skjul. Fire gange kuglepenne og et afdanket “klippekort” til Baresso.

7) Lommetørklæder. iPhoneoplader. ID-kort – som i øvrigt også ALTID forputter sig i dybet, og så kan jeg stå dér og lave kø ved DRs indgang.

8) Papirskalender. Og her ved jeg mange moderne mennesker bruge kalenderen i telefonen, men jeg tror aldrig jeg kan slippe den. Jeg er nødt til at have mit liv i hænderne og ikke på telefonen. Og læg lige mærke til, at jeg 4 år efter endt gymnasium stadig kører efter skoleår (2011/2012) og ikke voksenkalenderår. Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal lave overgangen. Og så tyggegummi – det er virkelig også uundværlig.

9) … Og så tre par solbriller. Tre meget ens solbriller. Brune. Med skildpadde-mønster eller hvad man kalder det. Det er bare fjollet.

Hvad gemmer I i dybet?

15 kommentarer
 1. Åhh faster vil også kalde mig for en roderøv, din taske ser næsten ordentlig og rydelig ud i forhold til min – åh gud da også!!
  Jeg har også papir kalender 😉
  /Camilla

 2. Årh jeg har også masser af ting med mig i tasken, dog er jeg sådan en der rydder op næsten dagligt i min proppede taske, så det er meget organiseret rod jeg har 😉 Jeg har altid med så jeg kan overleve et par dage hvis nu jeg skulle blive bortført? Har små bokse med kiks, nødder, rosiner og chokolade med mig. Vand og muslibarer! Og altid et æble! Så er man da på den sikre sidde 😉 Derudover har jeg kuglepen, kalender, nøgler og mobil. Så skulle jeg da lige kunne overleve 😉

 3. Haha, det kan jeg godt lide! Det er fornuftigt taskekaos – og meget smart at rydde op hver dag. Det skulle jeg tage at lære. Jeg har ofte en banan liggende, men det er altså virkelig verdens værste taskefrugt. Én dag i dybet og den er pivbrun ligegyldigt hvor grøn den var i udgangspunktet.
  Jeg vil indrette et hjørne til kiks og nødder efter dit gode eksempel! Så slipper jeg måske også for min eftermiddags-sukker-cravings 🙂

 4. Ja det er det altså, det er mig uforstående at flere piger ikke har opdaget vidunderet! Jeg vender altid tilbage til Carmex, det er genialt!

  Tak, jeg er også mega glad for tasken 🙂
  KH

 5. Papirskalender FTW! Min er absolut ikke ordentlig (jeg undlod af fotografere 2 bind, den store bunke kvitteringer, en gammel post-it og indpakningen til en tampon (?!). Så er vi to roderøve 🙂

 6. Jeg er også et stort rodehoved – især det der med krøllede klippekort kender jeg alt for godt! Holder også selv fast i papir-kalenderen, der er altså også noget hyggeligt over det 😉 Samme kalender som den på billedet havde jeg sidste år (altså, med et andet år, men altså.. samme model)

  JEG VED HVORDAN DU LAVER DIT SKIFT!!!!!
  Omkring sidst i januar/februar går du ind i en vi-har-kalendere-butik. Der er kalenderårskalenderne nemlig helt vildt meget på tilbud, så derfor kan man købe lækre kalendere for ikke ret mange penge 🙂 OG: bonus!! På det tidspunkt er din skoleårs-kalender allerede godt slidt, så du kunne godt bruge en ny lækker en 😀

 7. Jeg troede faktisk jeg ville vokse fra det og ikke rode, når jeg blever voksen. It didn’t happen. Men papirskalenderen holder jeg fast i. Og i øvrigt MEGA snedigt trick – måske jeg stadig kan få hapset mig en billig én 🙂 Mega smart!

 8. den er super lækker! Jeg har kigget lidt på den sorte før men stropperne ser ret korte ud.. er den nem nok at få på skulderen? den sidder ikke helt oppe i armhulen?

 9. jeg har kigget lidt på den på zaras hjemmeside før men jeg synes stropperne ser så korte ud. Er den nem nok at få over skulderen? den sidder ikke helt oppe i armhulen vel?

 10. Hm, altså stropperne er kortere end dem på min gamle taske, men altså den hænger ikke under armhulen, og når jeg har den i hånden ned langs siden, så rører den akkurat ikke gulvet, så jeg synes længden på tasken er god 🙂

Læg en kommentar