Jeg er et skarn... - ROCKPAPERDRESSES
Jeg er et skarn…

… Fordi jeg i går fik en drøm til at gå i opfyldelse. Og ikke en hvilken som helst drøm, sådan jeg har haft siden jeg var ca. 7 år, måske 8.

Scenen er sat: Min mor holder sin røde lille Toyota på en regnvåd parkeringsplads i Ballerup, parkeringspladsen hører til et større boligblokområde, hvor min far boede nogle år tilbage i 90’erne.
Inden jeg forlader bilen, forsøger jeg endnu engang at overbevise min mor om, at jeg da må være forbyttet ved fødsel. Min mavefornemmelse af at være en amerikansk prinsesse er så stærk, at jeg er klar til at forkaste den familie, jeg kender, hvis en amerikansk dronning tropper op i regnen på parkeringspladsen i Ballerup og siger mig, at min rette titel og status er prinsesse af NY. Min mor holder fast i, at jeg umuligt kan være en amerikansk prinsesse – af flere årsager obviously. Men hvis ikke jeg er en amerikansk prinssesse, kan jeg så ikke have været Madonna (eller var det Mariah Carey?) i et tidligere liv, fortsætter jeg -“Cathrine, det kan du jo kun have været, hvis hun var død i dag”. You’ve got a point.

Dén dag på den regnvåde parkeringsplads i Ballerup måtte jeg indse, at jeg nok aldrig kunne kalde mig prinsessen af Ny Jårg (som jeg helt sikkert har udtalt det og vist egentlig stadig gør det), og at Madonna/Mariah Carey og jeg ikke er ud af samme stykke. Men på trods af den da nyfundne selvindsigt forblev drømmen om at se NY og egentlig resten af USA i hovedet. Prinsesse eller ej.

Nu er min lykke gjort! Nummer 1 drømme-rejsedestination kan snart tjekkes af. Jeg fik i går bestilt flybilletter til New York. The Big Apple. Mit andet og sande hjem hvis I havde spurgt mig for 14 år siden. Og NØJ hvor jeg glæder mig. Godt tre uger i verdens navle. Jeg er lykkelig.
… Og pyt med prinsessedrømmene, jeg vil hellere være mig, der sender postkort hjem til min rigtige mor. Mig med A i hånden. I byen der aldrig sover. Tag den Cathrine, 8 år.

23 kommentarer
 1. Du skriver simpelthen så fint. Og hvor skal du glæde dig! Jeg skal selv til NY til sommer, og jeg glæder mig jo nærmest ulækkert meget. Er det til sommer, at byen får glæde af dig og A? 🙂

 2. Haha – jeg kan se det hele for mig:-)
  NY er fantastisk, det er ok at glæde sig sindsyg-vildt meget! Hvornår går turen to The Big Apple?

  /Camilla

 3. Hvor fedt for dig!! New York og L.A er klart også nogle af mine drømme destinationer, som jeg skal have sparet op til, når min bo-I-London drøm engang er overstået. Man skal jo nok lige tage én ting af gangen 😛

 4. Åh tak kære Simone, det er simpelthen det bedste kompliment at få! Det er jeg meget glad for! Vi rejser i midten af august, og jeg glæder mig os VILDT. Jeg glæder mig så meget at jeg tvang A til at stå sammen med mig i gangen går aftes sent og råbe “Vi skal Ny Jåå-åårg, vi skal til Ny Jåå-ååårg” 🙂 Sig lige til, hvis du har nogle tips, jeg ikke skal misse 🙂

 5. Tak Tine, det betyder hjertens meget for mig, at du kan lide dét jeg skriver, der blev jeg lige lidt lun i kinderne 🙂 Jeg glæder mig også helt vildt!
  Super, super fin skjorte!

 6. I august – så der er aaaalt for lang tid til! A ringede lige til sin amerikanske kammerat (det er hans bryllup vi skal til) og vi er også inviteret til rehearsal dinner – det bliver altså topsjovt at opleve et bryllup american style!
  KH

 7. I august juhu! Men der er laaang tid til! Måske jeg skal have nogle insidertips fra dig!
  A er jo slet ikke ligeså meget op at ringe som mig, han har jo boet der, men jeg kan godt sige dig, jeg er flyvende!

 8. Tak Debbie, jeg er også helt kulret! L.A. gad jeg også sååå gerne! I det hele taget gad jeg godt roadtrippe – route 66 – bare derud af. Det skal jeg nok spare op til længe 🙂
  Men nøj hvor gad jeg også gerne bo i London!

 9. Uh hvor sjovt, vi rejser mod Ny Jååårg samtidig. Hvis I endnu ikke har fundet et sted at bo endnu, kan I tjekke airbnb.com ud. Jeg ved ikke om du kender konceptet, men private folk udlejer værelser/ lejligheder væsentlig billigere end hvad et hotel koster. Vi fandt et sted i Williamsburg til 1700 pr mand for 10 dage, og det skal man vel ikke kimse ad 🙂

 10. Vi har godt siddet og kigget lidt på den side, jeg har kun hørt godt om princippet, så det tror jeg, bliver det. Det er altså en virkelig fin pris, og Williamsburg har en af mine kolleger lige boet i, hun var ret begejstret 🙂 Må få lavet en “hvad-jeg-skal-se”-på-forhånds-liste, så må du tilføje, hvilke tips, du er stødt på 🙂

 11. Ja er det ikke vildt? Og måske et 3. coming up. Nu vil jeg altså også håbe, at de næste mange vi skal til bliver inden for Danmarks (og rimelighedens hehe) grænser 🙂

 12. Det kan anbefales at tage ind og se Mamma Mia på Broadway (eller et andet stykke, hvis man ikke er til den slags)! Det er en super oplevelse!

 13. Og hvis du bestiller billetter til Empire State Building hjemmefra, så kan man springe en filans masse kø over 🙂

Læg en kommentar