Jeg lytter til: Alphabeat! - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Alphabeat!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=i23Fe2Stqdk?wmode=opaque&w=640&h=390]

For en poptøs som mig er Alphabeat noget af det ypperste, vi kan byde på herhjemme på den front! Og i dag er deres nyeste single “Vacation” ude. Det er første single fra deres kommende 3. album, og hvis I lyttede med i går i radioen, da jeg havde Rasmus Gejl i studiet, så talte vi også om, at de havde lagt den 90’er-tunge Cut’n’move-agtige lyd på hylden, som var at finde på “The Spell”, og i stedet gået i en klart mere 80’er happy-go-lucky agtig retning, lidt ligesom på deres første album. Det er måske ikke helt på højde med “The Spell”-sangene, men det er nu ret godt alligevel. Hvad synes I, kan I lide det?

2 kommentarer

Læg en kommentar