Jeg lytter til: Sprøde Barbara Moleko - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Sprøde Barbara Moleko

For en lille måneds tid siden var Barbara Moleko i fokus i “Ugens Alle-taler-om-det-snart”, som er mit miniportræt i Populær, som jeg jo altså laver hver søndag på DR MAMA (men det tror jeg efterhånden I er med på hehe). Vinklen i portrættet er at sætte up and coming navne i fokus, både street artister, forfattere, filmmagere, musikere osv. Derfor var Barbara med, og nu kan hun altså sige sig fri for at være up and coming – hun er breaket! Hendes single Gå en tur er kommet i rotation (det hedder det, når en single bliver spillet i radioen) på MAMA-radio nu, og jeg synes, den er TOP sprød! Hun er simpelthen så sympatisk, og hendes stemme er sååå lækker. Jeg er tosset med nummeret. Og også hende! Hvad siger I?

Hun synger i øvrigt kor for Soluna Samay, som jo forsvarer Danmarks ære i Eurovisionen til maj.

7 kommentarer
  1. Jo hun er faktisk sprød. Sjovt at se videoen – hendes udsende – stedet videoen er optaget – soul….og så synger hun på dansk!

  2. Det er vidunderligt 🙂 Kan godt forstå at i har valgt hende til “Ugens Alle-taler-om-det-snart” 😉 Så fedt et nummer, det skal klart høres et par gange eller rigtig mange 😉

Læg en kommentar