Jeg lytter til: Sylver Tongue - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Sylver Tongue

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GtGmVReZN2E?wmode=opaque&w=640&h=390]

Lidt kort om musikken: Projektet hedder Sylver Tongue og bag det står Charlotte Hatherley, vistnok tidligere guitarist i punk/pop-gruppen Ash (ret mig, hvis jeg tager fejl, hun var svær at finde info på!). Jeg har dog fundet en pressemeddelelse: “Sylver Tongue was born from the Kandinsky-addled mind of a Purple Rain-obsessed girl. Inspired by 70s sci-fi movies, psychedelic pop and the prowling grooves of Grace Jones and her warm leatherette, Sylver’s songs were hammered out on an old battered Juno and a shiny metal computer from the comfort of her underground cave” – ja det gør jo ikke mig klogere, men det er da pæne ord. Anyways, jeg synes det lyder mega fint og passer lige til mit meget, meget trætte sind.

Som I måske ved, har jeg været ude hele dagen i dag på mine første live-optagelser (Live Ramasjang). Jeg kom hjem for en lille time siden, og jeg er helt toast. Derfor bliver det ikke til det store indlæg nu, jeg er simpelthen så træt – jeg skylder svar på en masse kommentarer, men det klarer jeg i morgen. Kunne I egentlig tænke jer at høre lidt om det at lave fjernsyn? Jeg kunne tage et par billeder og sådan, hvis I har lyst?

6 kommentarer
  1. Jeg elsker, når du kommer med musiktips. Sad lige i dag og tænkte på, at der gerne snart måtte komme et. Et voila 😀 Mere af det, tak

  2. Ret fedt nummer og flot video – lidt anderledes end dem der er flest af. Tak for kaffe siger jeg bare til beskrivelsen af hende og musikken – det er næsten som at læse en vinbeskrivelse.

Læg en kommentar