Rom om 10, 9, 8... dage! - ROCKPAPERDRESSES
Rom om 10, 9, 8… dage!

For det første – hold op hvor er jeg glad for alle jeres kommentarer på mit hårindlæg i går. Jer nyder jeres tanker hver og én! Og det er præcis dem, der gør det skønt at blogge. Nu skal det handle om noget andet! I næste uge rejser jeg på kærsteferie med A. Vi skal til Rom og fejre, at vi har kysset på hinanden i 5 år. Jeg ved ikke med A, men jeg skal leve af pizza og tiramisú – det tænker jeg er helt legalt, “when in Rome”… Men nu tænker jeg også, at jeg ligeså godt kan udnytte denne her blogplatform lidt – måske én eller flere af jer af nogle vidunderlige tips til byen? Eller måske er I stødt på en blog eller to med en guide til byen? I hvert fald tager jeg imod gode råd, tips og tricks med kyshånd!

Jeg har allerede noteret jeres fif på DET her indlæg, men jeg tænkte – nu er I jo blevet flere i mellemtiden, måske der er tips, jeg er gået glip af 🙂

13 kommentarer
 1. Er det allerede 5 år siden?!! Uhhh tiden går stærkt!!
  Rom er fantastisk jeg var der for 2 år siden med M. Et godt råd – HA’ MASSER AF KONTANTER MED!! Vi kunne ikke betale med kort nogen steder, vildt belastende.

  Hvor skal Frida være imens?

  Ha’ en fantastisk tur og tag en bid Rom med hjem til mig:-)

  /Camilla

 2. Nøj, hvor er jeg misundelig! Jeg har endnu ikke været der, men har kun hørt om, hvor fantastisk der er! Jeg drømmer stadig om en ferie dertil i foråret (hvor der skulle være bedst), men foråret falder sjovt nok altid sammen med eksamenslæsningen 🙂
  God tur! Jeg glæder mig til at høre om den!

 3. Nyd varmen og den gode mad. Når I alligevel er i nærheden af Den Spanske trappe burde I slå et smut ned ad: Via della Croce og besøge Re degli Amici i nr. 33b eller L’Enoteca Antica i nr 76b. Anti pasti kan anbefales.

  Peter

 4. Ja tiden går så stærkt! Det er helt vildt, synes det var i går, vi kyssede på Nørrebro Bryghus for første gang, åh sød kærlighed <3

  Frida skal op til mine svigerforældre – de glæder sig vist temmelig meget!

  Jeg sender gelato, prosciutto og masser af sol hjem til Danmark 🙂

 5. Åh eksamenslæsning, det er da en killer! Men dejligt, dejligt når det er overstået, så må du forkæle dig selv med lille rejse dertil i efteråret!
  Jeg tager masser af billeder, så jeg skal nok lokke, lokke, lokke 😉

 6. Sankt Petersborg med verdens bedste gymnasieklasse om 5 dage!

  Har (desværre!!!!) aldrig været i Rom, så kan godt blive en lille smule misundelig.. men så igen.. studietur!!

 7. ÅHR Skt. Petersborg?? Hvor lyder det fantastisk! Det er altså også lidt en by, man måske ikke bare liiige kommer til selv. Rom kan du altid komme til 🙂
  Hav en vidunderlig tur, kære Christina!

 8. Det bliver fantastisk!! Håber også at du har en rigtig dejlig kærestetur 🙂 Heldigvis er min mor også ved at være mobset over at hun ikke har været i Rom længe, og så kan det jo være at hun tager mig med 😀

 9. Jeg må tage nogle lækre billeder, så du kan lokke hende 😀 Det er i øvrigt ikke så dyrt at komme dertil – jeg har også fundet et billigt hostel, som i hvert fald ser fint ud på billederne. Måske jeg laver en lille guide 🙂

Læg en kommentar