Tv-tip: Sex, kaos og bekendelser - ROCKPAPERDRESSES
Tv-tip: Sex, kaos og bekendelser

Det her fjernsyn har jeg glædet mig MEGA længe til! I aften kl. 21.00 på DR2 har den nye serie Sex, kaos og bekendelser premiere!

I 8 afsnit bliver vi en del af 5 danske kvinders liv. Kvinderne har fået stukket et kamera i hånden, og i 100 dage har de filmet sig selv. Vi ser op- og nedturene. Hverdagen. Festen. Tømmermændene. Også moralske. Det er totalt ærligt, og det passer lige til mit temperament. Og en af mine yndlings-danske-kvinder er med; Maise Njor. Derudover er pigerne i ret forskellige ender af aldersskalaen; mellem 16-42 år, og det spænd, tror jeg det kommer noget ganske fint ud af. Min fornemmelse er, at nogle af tankerne, bekymringerne går igen trods aldersforskellen.

I aftenens afsnit skal der brændes undertøj og opdateres bolleliste. Jeg skal se det, skal du?

NB: HVIS IKKE DU FIK DET MED I FJERNSYNET, SÅ KAN DU SE DET LIGE HER 

20 kommentarer
 1. Fuck! Jeg vidste der var noget jeg skulle se idag. Too late now 🙁
  Godt man altid kan se DR på nettet, for det program ser ret så interessant ud!

 2. Det er SÅ fedt! Kan totalt sætte mig ind i hende Fridas tanker.
  Hvem er Maise Njor? Hvordan er hun kendt?

 3. Ja jeg er altså også vild med det! Maise Njor er journalist og forfatter – hun har blandt andet skrevet bøger i eget navn og sammen med Camilla Stockmann fx “Charlie Hotel Oskar Kilo” og “Michael Laudrups tænder”. De kan VARMT anbefales, hvis ikke du har været der. Og så er hun i øvrigt monopolist i Mads & Monopolet på P3 🙂

 4. Jeg så det også 🙂 Hvor er Maise dog ked af det 🙁 Åhh det skær i mit hjerte, at se et andet menneske så ked.
  Maise Njor har også været skribent i Eurowoman, hvor hun skrev på en af de sidste sidder, det var nogle vildt sjove artikler og små historier – i stil med “Michael Laudrups tænder”.

  /Camilla

 5. Damn, er lige blevet færdig med det. Det var virkelig virkelig godt synes jeg. Jeg glæder mig allerede til det næste kommer. Noget af det sjoveste ved det er at alle personerne er så forskellige, og at de allesammen alligevel minder rigtig meget om en selv, eller veninden, eller en eller anden anden man lige kender. Meget fascinerende.
  Tak for tippet 🙂
  Clara Maj

 6. Ihh tak for endnu et fantastisk tip! Burde være gået i seng, men må lige se afsnittet på nettet inden jeg rammer dynen!

 7. Ja jeg tænkte de samme tanker som dig Claramaj, at selv om aldersforskellen er betydelig, og pigernes tilværelse vidt forskellig, så er der noget i dem, som minder om hinanden. Noget universelt, kærligheden?
  Selv tak 😉

 8. Hey Frida
  Jeg vil sige mange ting hvis jeg kunne lige nu, men det eneste Jeg kan få frem er at du er mere end almindelig. det gør helt ondt i mit ellers kolde hjerte når Jeg ser at du er oprigtig ked af det!! men hey vi har alle sammen noget der ikke lykkedes når man vil det..vil meget gerne fortælle dig hvad Jeg ved eller slet ikke ved!! ved ikke hvorfor Jeg føler det!! frk.julius@gmail.com vh. Julius

Læg en kommentar