Bekvemmelighedsmad vol 5: Friske forårsruller - ROCKPAPERDRESSES
Bekvemmelighedsmad vol 5: Friske forårsruller

Hvis der bliver lidt stille de næste dage, så er det fordi jeg vil/må/skal begrave mig i min eksamensopgave – jeg skal aflevere på mandag og bliver mere og mere i tidsnød. Jeg læser hver og en af jeres dejlige kommentarer – men hav lidt tålmodighed med mig.

Jeg har lige en lille lækker ret, I skulle tage at prøve! For nogle måneder siden var jeg hjemme hos min søde veninde T, der bød på friske forårsruller. Det har jeg egentlig aldrig været vild med. Har prøvet Sticks’n’sushis med and – ikke en stor succes, jeg har også prøvet LêLê Street Kitchens – heller ikke det bedste. Men hjemme hos T var der en helt særlig stemning omkring at lave rullerne, alle os piger der var der. En stak friske forårsrulle-papirer lå på bordet og en masse forskellige grøntsager og saucer var der også til. Så var det bare i gang!

A og jeg har gentaget succesen et par gange hjemme og et forslag til en ingrediensliste kan være:

Det er altså et virkelig hyggeligt måltid – jeg elsker, når man kan sidde ved spisebordet og bygge sin mad sammen, det er genial vennemad, men også supernemt til hverdag.

14 kommentarer
  1. Lyder rigtig godt og hyggeligt. Kunne forestille mig at servere peanut sate sauce til – enten købt eller hjemmelavet!

  2. Vi har spist friske ruller en del gange og er hel vild med kombinationen af and og peking-and-sauce. Vi er endda så priviligeret, at vi selv har importeret vores sauce, så hvis jeg skal fortælle, hvad den består af, skal jeg først lære kinesisk!

  3. Peking-and-sauce kan blandt andet købes i “Kina i Søborg” – ejendommelig butik midt på Søborg Hovedgade. Men man kan også anvende Hoisin sauce eller Plumsauce som begge kan fås i mange supermarkeder.

  4. Åhh elsker friske forårsruller 🙂 Jeg plejer at putte kæmpe rejer i plus grønsager, frisk koriander, thai basilikum og dyppe i hoisin-sauce – haps! Men i mit asistiske supermarked (i Aarhus) koster selv samme pakke rispapir kun 10kr..

    Lou

  5. Det er så lækkert – og super nemt 🙂 Jeg har fundet det i en kiosk på Frederiksberg – tror de fleste etniske madkiosker har det på lager. Ellers måske Irma? Det kunne også tænkes!

Læg en kommentar