Dagens: Romance in Rome - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Romance in Rome

Sandals+skirt+shirt ? Zara // Clutch+Socks ? H&M // Ring ? COS // Belt ? Gina Tricot

Jeg lovede bedre billeder af outfittet fra i søndags. Vi tog på en rigtig god restaurant, der hed ?Gusto. Den minder lidt om Halifax i stilen ? retro billeder og rå træsorter og meget høj 90?er musik, det sidstnævnte var ret irriterende selv for en eurodance-elsker som mig. Men maden var god, jer, der følger på Instagram, har allerede set den ene fine ostetallerken, vi frådede os igennem. Har I i øvrigt hørt, at Instagram er kommet til Android? Nu kan alle være med! Jeg hedder Rockpaperdresses derinde, hvis I vil følges!

Håret var i øvrigt sat med min store valk, hvis I ikke allerede har set DIY?en, så kan I gøre det HER.

Skjorten var i øvrigt en af de andre køb fra Rom, den er i Mulberry-silke, ikke for gennemsigtig – man kan kun lige ane undertøjet igennem, og så har den de fineste klips på skjorteflipperne. Jeg må vise nogle bedre billeder en af dagene.

På trods af at sneen vælter ned, så tror jeg, jeg vil tage i Bernstorffparken med cute dog Frida. Hun havde savnet sin mor temmelig meget bilder jeg mig ind, og hun ligger as we speak på mit skød med hovedet på min taste-arm.  I love my cute dog.

 

3 kommentarer

Læg en kommentar