Jeg lytter til: Nina Nesbitt - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Nina Nesbitt

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bikHKTcdWbQ?wmode=opaque&w=640&h=390]

Lyt lige hvad jeg fandt i går aftes! Nina Nesbitt direkte fra Edinburgh. Hun er halv svensk, halv skotte, kun 17 år. Flere har sagt, at hun er den kvindelige udgave af Ed Sheeran (I ved, ham med “You need me I don’t need you”). Og det er heller ikke en helt dum sammenligning. Hun har den samme rytme og til tider samme måde at synge på. Og så er der vist noget om, at de er kærester. For mig tænker jeg lidt en blanding af Lene Marlin og Nelly Furtado, når jeg hører hende – Marlins blues og Furtados stemme og folkede pop. I øjeblikket er hun på tour med Sheeran og varmer op for ham – så hvis hun er kommet i samme stald som ham, kan det jo tyde på et internationalt break i sigte.

Kan I lide hende?

10 kommentarer

Læg en kommentar