Jeg lytter til: Penny Police - ROCKPAPERDRESSES
Jeg lytter til: Penny Police

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gN5U6_7WJvI?wmode=opaque&w=640&h=390]

For LÆNGE siden var jeg til et arrangement i indre by, hvor jeg fik en goodybag. Det var først i går, jeg fik kigget ordentligt i den. Der lå bl.a. et nu 2 måneder gammelt Costume, tsk tsk, og også en fin, fin CD fra Penny Police. Kender I hende? Jeg gjorde vist ikke. Jeg fik lagt den på computeren og har nu lyttet til den siden i går. Det er virkelig fin, fin musik. Bag Penny Police står 27-årige københavnske Marie Fjeldsted, og hun er blevet overøst med stjerner for hendes album The broken, the beggar, the thief.  Hendes hovedinstrument er en elektrisk autoharpe, og det gør også, at nogle af tracksene er drømmende melankolsk. Nogen af anmelderne sammenligner hende med Agnes Obel – jeg forstår godt, hvad de mener, selv om jeg synes, hun er mere “poppet” og rå i lyden end Obel. Kan I lide hende?

Hun har sin egen blog, som I kan tjekke ud HER, og så får I lige et track til:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_o2lcDeUrfI?wmode=opaque&w=640&h=390]
11 kommentarer
  1. Jeg ÆSLGER Penny Police…

    Det er solskin og eksamens-skrivning-dag, så tak Cathrine, nu er der også Penny Police ud af højtalerne 🙂

  2. Mmm..dejligt med musik der flyder ud i rummet og virkelig omslutter en i drømme, det formår hun i den grad. Unik lyd:) ja minder lidt om Agnes og så alligevel helt sig selv. Fedt at få lært endnu en cool dansk kunstner at kende:)

  3. Jeg indrømmer, at jeg som regel har sprunget let over dine musikposts. BIG MISTAKE. I hvert fald er jeg glad for, at jeg i dag valgte at give det en chance. Penny Police har allerede fået mig til at sukke veltilfredst. Hun har en dejlig og ovenud behagelig lyd – både instrumentalt og vokalmæssigt.

    Tak for godt mandagsinput, Cathrine.

  4. “What if life doesn’t kill you?” er SÅ smuk!! Har også haft den på min playliste i noget tid. Det er virkelig bare en fin, fin sang!

Læg en kommentar