Nyt i skabet: See through - ROCKPAPERDRESSES
Nyt i skabet: See through

Der er sker et mysterium i mit tøjskab. Af en eller anden årsag lider flere af mine basic t-shirts samme skæbne; de får et lille bitte hul nede omkring navlen. Ulykken indtræffer efter ca. 2 vaske Jeg begriber det ikke, jeg ved simpelthen ikke, hvad der gør det. Det gør, at jeg sjældent bruger en formue på lækre basic tees – ingen Alexander Wang eller lignende. Jeg satser hårdt på H&M og COS på det punkt.

Med en høj hulfrekvens i skabet måtte jeg ud og lede efter et par pæne supplementer i går. Jeg fandt en enkelt fin sag i H&M til 179,-. Det er da til at klare! Det fine ved den er de gennemsigtige dele på den – det kræver selvfølgelig noget pænt/sjovt undertøj under eller en tanktop, men skæg er den altså. Jeg glæder mig til at hoppe i den!

12 kommentarer
 1. Det skyldes sandsynligvis at en bh-bøjle eller lign. lille dims, sidder fast !
  det samme skete nemlig her, og vi fik en mand til at kigge på det, som konkluderede at det var en bh bøjle som sad fast ! 🙂

  håber det hjælper! 🙂

  xx Nanna

 2. Åh hvor er du sød at tænke på mig 🙂 Jeg tror ikke, det kan være en bøje fra BH’en, for jeg vasker altid dem i en BH-pose. Måske jeg skal prøve at vaske dem i en separat vask uden om alt tøjet 🙂
  Tak fordi du skrev, Nanna!
  KH

 3. Det sker også altid med mine t-shirts og tanktops. Jeg valgte faktisk engang at købe ny vaskemaskine, fordi jeg tænkte, at det var dens skyld. (Det var efter min fine Sand-top var blevet hullet til…) Jeg har hørt mange forklaringer (bh-bøjle der sidder fast, for meget vaskemiddel…), men det synes jeg ikke forklarer den næsten faste placering. Jeg holder mest selv på, at det må være slid fra bæltespænder og lignende – men jeg er ikke helt overbevist. Det er mystisk!! Så sig endelig til, hvis du finder forklaringen.

 4. Så vi kan udelukke at det er maskinen, der tager en smagsprøve! Vores er nemlig også ny.. Hm… Jeg vasker alle tynde tshirst/toppe i vaskeposer for at passe ekstra på dem. Og BH’er kommer også i poser for sig. Jeg har også lige nu bæltespænder/lynlåse anklaget som synderen.. Hvis jeg nogensinde finder en løsning eller en forklaring, så vender jeg tilbage, kære Caroline 🙂

Læg en kommentar