Nyt i skabet: Sprøde sneaks - ROCKPAPERDRESSES
Nyt i skabet: Sprøde sneaks

Jeg har ALT for få sneaks i mit skoskab. Det har jeg bestemt mig for. To par – begge blå – er slet ikke nok. Jeg har til gengæld svoret ikke at købe nogen før, jeg tager til New York i sensommeren. Jeg har hørt jungletrommerne; sindssygt billige sneakers til 1/4 eller 1/3 af prisen herhjemme. Men der er meget, meget lang tid til august, så kunne jeg ikke dy mig for at købe et enkelt par i Rom. Det er altså det andet par i samlingen. Nye sprøde sneakers, mmm…

9 kommentarer
  1. Uhhh de er også så fine! Havde selv planer om at de skulle med hjem fra weekendens tur til Kbh, men blev fristet af et par Vans i går – Så det bliver næste måned 😉

  2. Ej jeg har også kigget meget på lige de der! De er virkelig lækre og overvejer godt nok stadig meget. Købte mit første par sneakers sidste måned et par helt pink new balance, og lovede mig selv at jeg ville købe et par adidas næste gang, kravet var bare at de var ret neutrale i farven så jeg kan bruge dem til alle mine blomsterkjoler til sommer.. er ikke helt blevet enig med mig selv om de her kan gå under neutrale, eller om jeg sksl spare og købe et par grå.. Det er bare ikke lige så sjovt med grå når man kan få dem i alle verdens farver for tiden.. hm

Læg en kommentar