Bekvemmelighedsmad vol. 6: Falafel-me-up - ROCKPAPERDRESSES
Bekvemmelighedsmad vol. 6: Falafel-me-up

Det her er så nemt, så nemt det her. Bekvemmelighedsmad med stort B. Falafler med salat er versionen her, som I ser, men man kan jo ligeså fint lave falafler i pita eller falafler i madpandekager. Og jo man kan sagtens lave falalferne selv, det har jeg forsøgt mig med, men så er det ikke lige så bekvemt som denne her omgang. Nej tippet er at købe Nutanas økofalafler.

De fås i en spicy udgave og i en almindelige udgave. De smager MEGA godt, bedre end dem jeg selv kan lave. Det er det eneste mad, jeg køber færdigt, men jeg tænker de er gode nok, altså sunde?  De skal i ovnen i 20 minutter, imens kan du snitte salaten! Så på 20 minutter er der et lækkert og forholdsvist sundt måltid. Jeg har købt dem i Irma, og de er jævnligt på tilbud. Bare et lille madtip til jer søde piger!

8 kommentarer
  1. Når man bor i provinsen har man ikke de der fancy butikker, MEN så så jeg dem lige i fakta til 15 kr. i går – de normale altså, så i aften skal de prøves 🙂

Læg en kommentar