På tirsdag, på tirsdag, på tirsdag - ROCKPAPERDRESSES
På tirsdag, på tirsdag, på tirsdag

Ball Clock – Eames // String reol // Liberty og Revolution – Jakob Ejersbo //  Lennox ring – Maria Black // Megamussel krus – Royal Copenhagen // Hårbørste – GHD // Sumo – Helmut Newton // Disney-klassikere // Makeup organizer – NoMess // Clamp lamp – HAY // Elements Tallerken – Royal Copenhagen

Har jeg fødselsdag; den 22. maj! En begivenhed som jeg før i tiden glædede mig til lige fra den 23. maj. Fødselsdag var det bedste i verden, og jeg kunne slet ikke forstå, at A kunne være så ligeglad med sin. Jeg er ikke blevet helt ligeglad, men har klart taget et nodge ned på sommerfuglene i maven. Jeg plejede at begynde at planlægge fødselsdagsfester måneder i forvejen, få kriller i maven dagene op til. Det er noget, der er kommet snigende de sidste to-tre års tid. Jeg tæller ikke ligeså meget ned længere. Men. Jeg har sat en proaktiv bevægelse igang, hvor jeg prøver at hype dagen; planlægger fest, familiehygge, skriver ønskeseddel. Alle mulige små skridt for ikke at blive voksen, for at det ikke ender med at være “just another day”.

Første fødselsdag blev holdt med hele familien i går, på tirsdag kommer Søster M, Mor J og Bedste Ven B og ser molodi grand prix og spiser sushi og om to uger kommer alle mine kæreste dameveninder til 00’er-tema-fest. JEG VIL IKKE VÆRE VOKSEN. Kender I det? Fødselsdag skal være særligt. Den bedste dag på året. Eller hvad siger I?

10 kommentarer
 1. Jeg elsker også at have fødselsdag, og jeg husker tydeligt den første jeg havde efter jeg var flyttet hjemmefra. Jeg var helt alene da jeg vågnede, måtte selv lave morgenmad og lækker aftensmad. Det var første og sidste gang det skete. Jeg er også typen der glæder sig helt vildt, men nu har jeg fødselsdag lige under 2 mdr. efter juleaften så alt det der gave ræs er overstået ret hurtigt, og så kan jeg gå og vente ti mdr. på der igen er gaver og hygge.

  Lækre gaver btw. “hvad du ønsker skal du få…” det håber jeg ihvertfald for dig 😀

  Mvh. Michelle-Marie

 2. Jeg kan godt følge dig. Jeg kan også godt mærke, at jeg slet ikke går op i det på samme måde mere. Nu er jeg blevet mor, så min datters fødselsdag er bare meget sjovere – og den elsker jeg at planlægge og hygge om 🙂 Når jeg selv har fødselsdag – eller min mand har – laver vi hinandens livretter, hygger med slik og ser film – og det passer os faktisk rigtig godt 🙂 Men i år fylder jeg 25 – og det plejer at være lidt særligt at nå den alder, så jeg kan godt forestille mig, at jeg måske vil holde en større fest… Men der er 5 måneder endnu, så planlægningen må vente lidt 😉

  Rigtig god fødselsdag og fest til dig på tirsdag 🙂

 3. ENIG..fødselsdag er en tradition som juleaften, for hvis man ikke gør noget ud af det føler jeg det som når julemanden forsvandt fra barnetroen, det bare toomt:) Fest og farver, guirlander, flag, sang og ja en dag om året hvor man er helt i centrum. Når andre har fødselsdag, at kunne give dem en særlig dag, med forkælelse og magi, hvis man ku:) Haber altid at kunne holde gode traditioner her, for jeg har brug for disse dage til at løfte hverdagen en tak op mod andre højder.:)

 4. Du har så meget ret, det der med at bo alene er altså lidt kedeligt på en fødselsdagsmorgen. Jeg har lidt måtte fortælle A, hvordan man fødselsdagshygger om morgenen, hehe, men nu henter han også morgenmad 🙂 Aj det er altså lidt irri med fødselsdag lige efter jul – A har den 4. januar og det er så kedeligt med gaver. Derfor ville han også hellere holde fødselsdag med mig i maj – så kunne han få gaverne mere spredt ud over året 🙂 Kryds fingre for tirsdag hehe! Selv om jeg nu fik en del gaver i går og nok ikke får så meget tirsdag 🙂
  KH

 5. Hvor er det bare en god tradition sådan at lave livretter og hygge om hinanden! Jeg kan godt forestille mig, at din datters fødselsdag pludselig bliver lidt vigtigere end din egen – så har du også en god undskyldning for at gå all in med balloner og lyserøde servietter og glimmerpynt på lagkagen (okay jeg gør det måske uden at have en lille datter). 25 er stort! DET skal fejres 🙂 Tak Louise, der er mgp så aftenens succes er givet på forhånd 😀 KH

 6. Du beskriver det så rigtig Kristine! Man SKAL gøre noget ud af dagen ligesom med julen, ellers forsvinder det i hverdagens trommerum! Både fødselsdagg og jul er en glimrende lejlighed til at gøre noget ekstra ud af livet – det skal fejres! Og så er det dejligt at sende en fødselsdags-sms uden om Facebook for at glæde et andet fødsesldagsbarn 🙂 jeg vil gøre alt hvad jeg kan for ikke at blive alt for gammel til balloner og selskabslege på min fødselsdag 🙂

 7. Jeg er SÅ meget min far på det punkt. Vi er bare ikke nogen væren-i-centrum-kinda-people, så jeg plejer faktisk som regel bare at stikke af til mine forældres sommerhus når jeg fylder år. Så slipper jeg for at skulle planlægge og invitere gæster og blaaah.. hele min omgangskreds er spredt rundt i Aalborg, Aarhus og København, så jeg kan slet ikke overskue hvem der skal inviteres hvornår og hvorfor og alt det. Har det helt fint bare med at få en kage og et par gaver. Bum 😀

Læg en kommentar