Toms tøfler - yes go/no go? - ROCKPAPERDRESSES
Toms tøfler – yes go/no go?

What?s the deelio with the sutsko? De skulle være mega smarte pt. men ærligt talt minder de mig lidt om de maosutter, jeg fik med ned på fritten med ?Cathrine? skrevet underneden med sprittusch. Men den er god nok, den er übermoderne. Se fx Fredes Blog eller bare prøv at google skoene, så vælter det frem med kendte mennesker, der worker dem i alle mulige sammenhænge.

Jeg har ikke helt besluttet mig for, om jeg digger det. De er sikkert mega gode og tøffe rundt i, selv om der ikke er så meget hold på selve foden. Men er de ikke lidt for slapper til gaden eller hvad siger I? Jeg tror, det er et spørgsmål om tid, før de invaderer Danmark. Men skal trenden gemmes i skuffen sammen med Kawasaki eller skal de stolt vises frem? Prøv i øvrigt lige at tjekke deres SITE – der er virkelig nogle umage billeder med kunder, der har Toms på til prom night og på deres bryllupsdag (!).

13 kommentarer
 1. Helt sikkert GO – de er jo super fine her til sommer. Det ser ud som om de er en lidt mere moderne version af Kvickly’s Mao-sko (dem der i stof til 35,-). De går altid i stykker i sålen efter max 2 uger, de der ser ud vil at være af bedre kvalitet med bedre sål. Jeg ville købe dem. Måske gør jeg det også! 🙂

 2. Jeg købte et par sidste sommer, og de er bare super behagelige, sidder godt på foden og har en god sål så de er gode at gå i en hel dag.. 🙂 Jeg har lige haft mine på for første gang i år, og de er lige så lækre som jeg husker dem 🙂

 3. Jeg har tit brugt mao sko på festival, fordi jeg hader at få alt det støv mellem tæerne, men de her ser ud til at være af bedre kvalitet, så jeg kunne godt finde på at købe dem, medmindre de er urimeligt dyre. Er de det??
  Men med nogle af de flotte varianter der er synes jeg bestemt ikke de er sutsko agtige. Jeg gad godt have dem med blonder eller glimmer 😀

 4. Hej Cathrine 😉

  Synes du har en helt fantastisk blog, så ville lige skrive en kommentar

  Jeg har selv haft my fair share af TOMS sko, og de kan varmt anbefales, de er virkelig behagelig at gå i og er rigtig fine til sommeren 😀
  og så er det et godt koncept de har (hvis man går op i det :))

  Hvis man skal købe dem kan det til tider være billigere at købe dem over nettet 😉

  God weekend! ^_^

 5. Uhhh den med støv mellem tæerne kan jeg følge – jeg har det også lidt med sand mellem tæerne af uransagelige årsager haha! De ligger vist på 500,- – herhjemme ved jeg at Jette Riis forhandler dem, hun har også en hjemmeside, så det er bare at søge løs 🙂 De er ret så fine både dem med glimmer og blonder, men inde på den amerikanske side findes der et HAV af muligheder 🙂

 6. Sikke en dejlig kommentar at læse 🙂 DEN blev jeg glad for! Jeg kan godt se på det hele, at jeg skal ud og hapse sådan et par TOMS. når jeg kommer til New York! Hvis der er noget, der klinger godt i mine ører, så er det kombinationen af “sko” og “behagelig” i samme sætning 🙂 Der er nok ingen vej uden om! Tak for de søde ord og den delte erfaring 🙂

  Rigtig god søndag til dig også!

 7. Jeg så de der tøfler i New York da jeg var der i 2010 – og synes de var vældig fine.. Men tænkte lidt om det mere var en hjemmesko end en rigtig sko? Men behagelige ser de ud (:

 8. Forresten så koster de vist omkring 500 kr her i Danmark, men kan fx købes på asos i et prisleje i mellem 270 til 400 kr. med gratis forsendelse Så der er et par kroner at spare hvis det er 😉

 9. Jeg har selv to par, som er ved at være færdige, fordi jeg har levet i dem hele sidste år, og på mine rejser. Og for et par dage siden bestilte jeg yderligere to par på asos – de er bare så gode, og så synes jeg faktisk også de er ret fine, når de kommer på. De er til casual dage, men dem synes jeg alligevel, at man har en del af. Har kigget og sukket efter glimmerudgaverne, men tror faktisk jeg er lidt mere til de klassiske. Nå men jeg ville bare give mit besyv med, som en ny læser:-). Glæder mig til at følge dig.

 10. Velkommen til Stine – det glæder mig at du har lyst til at følge med 🙂 Jeg bliver jo nødt til at få fingrene i sådan nogle! Jeg overvejer også dem med glimmeret, men som du siger er det måske bedre med klassiske? Eller også hoppe på to slags 😉

Læg en kommentar