About: Beauty of hair - ROCKPAPERDRESSES
About: Beauty of hair

K, Sara F, Anne og Thilde spurgte lidt ind til mine beautyprodukter i spørgerunden. Og min første tanke var; “jamen jeg har egentlig ikke noget særligt”. Men da jeg så tog fat i produkterne på badeværelset, så kunne jeg godt se, at det var løgn. Jeg har virkelig meget! Og når jeg lige tænker mig om, så kan jeg godt se et beaty-køb-mønster: gadget-inspo! Jeg ser lidt mine beautykøb som små gadgets – “nøj kan den gøre porrerne mindre!” “Vil den stive håret af?”. Altså små hverdagshjælpere der gør det hele lidt sjovere. Jeg køber dem gerne – men jeg glemmer at bruge dem. Mit daglige brug forholdvis neddæmpet. Men nu har jeg taget alle sagerne med!

Lad os starte på toppen med håret! En gang imellem kommenterer I på mit hår; at det ser sundt og lækkert ud. Det er super, super glat og det kan gøre det svært at sætte. Men til gengæld er det sundt! Det vigtigste for mig er en god shampoo og balsam – det er bunden for alt andet, og produkter af god kvalitet er vigtigt med en hårbund som min.

Shampoo+balsam: Jeg læste for et års tid siden om Purely Professional hos Pudderdåserne – på det tidspunkt var min hovedbund super træt. Jeg var hos lægen for at få den undersøgt, fordi jeg kradsede den til blods. Den var åbenbart stresset (et lidt fortærsket ord). Så da jeg læste om PP, tænkte jeg: YES det er et forsøg værd! Og siden da har jeg brugt den shampoo der hedder “0 shampoo” som er god til netop en irriteret hovedbund. Balsammen hedder “2 conditioner” – den er meget fugtgivende i håret!

Dybderensende shampoo: For nyligt har jeg været frisøren, og der blev jeg prakket Kevin Murphy på! Under sloganet “skincare for hair” har de lavet nogle meget milde produkter – jeg er sygt dårlig til at sige fra i sådan nogle situationer, så jeg tog MAXI.WASH med hjem. Den skulle fungere som en scrub bare til håret. Jeg må altså indrømme, at jeg ikke heeeelt mærker forskel på håret efter at jeg er begyndt at bruge den… Jeg tror ikke, jeg køber den igen. Men pt er den altså med i badet én gang om ugen!

Hårkur: Så er der hårkuren! Der har jeg i et stykke tid brugt 3 minute miracle – Luscious Long Deep Treatment. Den er fyldt med parfume og alt muligt andet skidt, men den gør altså mit hår superglat og fugtmættet – og så er jeg vild med emballagen. Der er nemlig ingen prop! Man trykker bare på flasken, og så får man, hvad man skal bruge i hånden. Det er smart, når man står og fumler under bruseren!

Saltvandsspray: En ting jeg for nyligt er begyndt at gøre mig i er saltvandsspray! Denne her er fra Toni&Guy, og fordi mit hår er så glat, så er det altså en god afstiver – jeg bruger den i vådt hår, og så tørrer jeg det med hårtørrer! (Når jeg ellers husker det).

Hårolie: En ting der til gengæld er træfsikker i mit generelle beauty-brug er MoroccanOil – vidunderolien som er super top hypet. Og det er altså med god grund. Jeg har været meget langsom til at hoppe med på bølgen, men for et halvt år siden var jeg til frisøren og der brugte hun olien i mine hårspidser (den skal IKKE i hårbunden, i hvert fald ikke hos mig – så klasker det!). Og håret bliver silkeblødt! Til gengæld køber jeg den i “light”-udgaven næste gang – den er lige det tungeste til mig i originalversionen!

Tørshampoo: Det sidste produkt meget anvendte hårprodukt i min samling er tørshampoo! Det er uundværligt for mig – det giver så meget volumen og stivelse. Jeg har været igennem 20 forskellige tror jeg, bl.a. Batiste, Frotte, Schwarzkopf’s, Matas’ egen, Klorane og nu prøver jeg Gun-Britts Star Dust. Det smarte ved denne tørshampoo er, at den findes både til lyst og mørkt hår (vistnok en til midt imellem). Til gengæld kan den være lidt svær at fordele – den har ingen pumpefunktion. Den er super drøj – jeg har brugt halvdelen på et halvt år! Jeg plejer at bruge dem meget hurtigere; på en måneds tid ryger der en tørshampoo hos mig!

Generelt om mine hårrutiner kan jeg fortælle, at jeg vasker hår to gange om ugen! Første dag: Hårvask. Anden dag: God hårdag uden at gøre noget ved håret. Tredje dag: Tørshampoo i håret. Fjerde dag: Hårvask igen! Jeg vasker håret med shampoo af to omgange, når jeg endelig gør det. Det giver håret en god “bundrens” og alt snavset, der jo samler sig over flere dage uden hårvask, forsvinder!

Inden jeg tørrer håret får det en gang MorrocanOil – så en gang heatprotection (også en fra Aussie)! Og så i gang med hårtørreren!

Som I kan se har jeg også linet mine ansigtsprodukter op! Dem får I at se mere til i morgen!

3 kommentarer
  1. Jeg har længe ledt efter en ny tørshampoo, så næste gang jeg tager i Matas, kigger jeg helt klart efter Star Dust. – Kender godt det med at de forsvinder alt for hurtigt!
    Jeg har også kigget lidt på hårkuren fra Aussie, men synes bare at den var lidt dyr – må lige se på den igen med denne fine anbefaling. 🙂

  2. Aussie køber jeg altid på tilbud (eller med hjem fra fx London, hvis jeg har været der). Matas har ofte tilbud på mærket, så der er lidt at spare 🙂

    Gun-Britts star dust er også en lidt dyr sag – vistnok 150,-. Men jeg har købt den ligeledes på tilbud. Magasin har ofte 20 % på alt beautyhejs, så der har jeg slået til 🙂 Det hjælper lidt – og så er den jo så drøj 🙂

    KH

Læg en kommentar