Dagens: Plisseret grædekone - ROCKPAPERDRESSES
Dagens: Plisseret grædekone

Heels+Trousers+jacket – Zara // T-shirt – Gina Tricot // Clutch – H&M

Jeg lovede dobbelt op på dagens i går, og det skal I den undelynemig have! I går startede vi dagen ud med barnedåb, og derfor det pænere tøj først. I kan tro, I nok skal få mit 00’er-outfit senere i dag – jeg kan garantere D&G, mili-print, fjer og andet godt!

Tilbage til dåb i går – jeg postede et billede af en af mine yndlingssalmer i går; “Nu titte til hinanden” på Instagram, og til billedet skrev Katrine H, at hun blev lidt sentimental ved tanken, om at der har siddet et menneske og skrevet sådan en salme. Jeg har det præcis ligesådan, jeg misser flere linjer i sådan en sang, fordi jeg lige skal synke en ekstra gang. Faktisk bliver jeg grådkvalt ved bare at træde ind i kirken pretty much. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der gør det. Selvfølgelig sidder tårene meget løst til bryllupper og begravelser. Men til barnedåb også? Selv når jeg ikke er super tæt relateret til dåbsbarnet? Det er skørt. Og egentlig lidt irriterende. Oplever I også det? 

Jeg har meget let til tårer i det hele taget; hvis jeg læser en sød historie, en lykkelig historie. Når jeg klikker ind på Politiken.dk og læser om uretfærdigheder i verden. Jeg sågar grædt over en Merci-reklame (noget med en gammel mand, der fik chokolade af sin datter). Eller når min lille lækre niece sender mig et stort smil. Eller når jeg læser fødselsdagskort eller faktisk bare skriver dem. Jeg kan blive ved. Det er altså lidt et handicap, for det kan virke lidt voldsomt i offentlige fora. Og så er der selvfølgelig også gråd, hvis jeg føler mig uretfærdigt behandlet, eller får skæld ud. Hvis jeg skal vende det til noget positivt, så kan jeg da altid falde tilbage på at være grædekone, hvis radioen ikke bliver en succes. Tsk tsk…

33 kommentarer
 1. Jeg har det på præcis samme måde og er ærligt talt lidt lettet over, at jeg ikke er den eneste 😉 Jeg kæmper altid en stille kamp til ceremonielle begivenheder, selvom jeg hverken er religiøs eller spirituel eller særlig nem at imponere generelt. Jeg tror, at jeg nemt bliver grebet af andre menneskers forventning og følelser omkring ting og på den måde tager det helt ind. Fx stod jeg engang med nogle andre og ventede på et cykelrytterfelt (!) skulle køre forbi. Jeg er altså ikke specielt interesseret i landevejscykling, men luften sydede af forventning og folk var helt vilde og glade, da de kom forbi. Selv der skal jeg stå og lade som om, jeg har fået en flue i øjet… Mærkværdigt…

 2. fedt med de blå sko til:) er de svære at gå i? jeg græder (almost) hver afsnift af “det lille hus på prærien”, way back when da det kom lige når man kom hjem fra skole:) der rammes jeg bare lige i hjertekulen, med de små moraler mm. Åh ha, tror det sundt at det kommer ud:)

 3. Jeg har det ligesom dig – jeg græder virkelig let!
  Hvert år til nytår, kniber jeg en lille tåre når DRs pigekor synger nationalsangen (det gør jeg generelt, når den sang bliver sunget – også til sportsbegivenheder…), jeg græd da jeg så X-factor, den gang hvor Morten Benjamin skulle synge Rasmus Seebach og jeg er også sådan en der græder, når andre græder.. Da jeg så den sidste Harry Potter film hjemme hos mig selv, for første gang græd jeg helt hysterisk bare da Warner Brothers logo kom op på skærmen (jeg er nu også lidt af et Potterhead – lidt meget måske, men alligevel)
  Men, hvor er jeg d glad for at jeg ikke er den eneste, der græder let!

 4. Og så lå jeg faktisk i går aftes og tænkte, før jeg faldt i søvn, at det var mærkeligt længe siden, jeg sidst havde grædt. Ikke engang bare en lille sentimental påvirkning i en film eller bog… Hvad betyder det? At der er mange tårer på trapperne?
  I morgen rejser jeg til Island i en måned. Jeg tror faktisk, jeg har gemt på tårer til mange særlige og uforglemmelige øjeblikke deroppe. Der er man vel også en smule tættere på himmelen, ik’? ;o)

 5. Haha jeg tænker også at kroppen ligesom har en vis mængde væske, der skal ud – tårer eller sved – der foretrækker jeg lidt tårer 😀 Jeg har også bare ventet på vejret blev godt nok til de blå sko – de er slet ikke svære at gå i, til gengæld klemmer de lidt om mine tæer.. De skal nok bare gås til (åh hvor siger jeg tit det om sko)
  KH

 6. Åh til nytår! Både før midnat og bare ved tanken om, at et år går på hæld faktisk.. Og hvor er det skægt, du siger X-Factor og Seebach-temaet. Jeg havde jo svært ved ikke at lade det løbe da Line sang “Den jeg er”… Louise – for katten, det lader til, at vi har samme grædemønster, skønt med endnu en grædekone! KH

 7. Uhhh jo jeg tror også sådan noget hober sig op, så hold your breath, lige pludselig kommer det 🙂 Åh hvor er det spændende med Island-eventyr, Katrine, der dukker nok en lille tåre-på-tåre op i øjenkrogen med alt hvad du har i vente! Så håber du får en helt fantastisk rejse oppe i smukke nord 🙂 KH

 8. Jeg tror, du rammer ned i noget helt rigtigt Simone! Det der med andres forventninger og følelser, jeg tror virkelig også at jeg er meget åben og modtagelig følelsesmæssigt set – hvis andre er glade, kede eller sådan noget. Det dirrer jo nogle gange i luften, det er nok det, der sker. Man kan mærke det i luften. Hæhæ skægt med cykelrytteriet, den situation kan jeg godt følge!
  Btw, nu du også er grådlabil, så tjek lige den her: http://www.youtube.com/watch?v=4NNRNXtYD7E&feature=fvwrel Den går lige ind hos mig 🙂 KH

 9. Tusindmange tak! 🙂 Jeg håber og tror også, du har ret. Og lad os bare sige, at it’s about time med den slags rive-tæppet-væk-under-dig-oplevelser 😉 Ogogog – pøj pøj med børneradioen i næste uge!! Jeg er sikker på, du rocker den ræ’ti’ marj’t! KH

 10. Det er faktisk lavet af to lakker: Den nederste er en pastellilla fra OPI ved navn “Do you lilac it?” og oven på har jeg så lagt en anden en fra OPI; “Divine Swine”. Oven på den pastellilla lagde jeg den anden på spidserne først; da det var tørt gav jeg den lige lidt ekstra på hele neglen – så blev det lidt ombre-agtigt 🙂

 11. Det ser helt fantastisk ud! En neglelaks-nørd (som mig) elsker at få inspiration – det skal klart prøves engang. Tak for god negle-inspo 😉

 12. Jeg er meget enig med dig angående salmen, jeg hader at være til dåb og der skal synges “sov sødt mit barn”, den er så sørgelig!! Derfor valgte jeg også “nu titte til hinanden” til lille A’s barnedåb. Vores præst fortalte at den sørgelige salme, var skrevet i en periode hvor Grundvig var meget deprimeret, og kun kunne finde lyspunkter i sin tro på gud og derfor takkede han for hans egen dåb. Men at der desværre ikke var så mange samler omkring dåb, derfor blev den ofte valgt.
  Lækker smækker neglelak 🙂
  /Camilla

 13. Jeg hyler hele tiden; ceremonier af diverse art, disneys den lille havfrue, extreme home makeover, min kæreste der siger han elsker mig, min lillesøster der siger hun elsker justin bieber iført min gamle t-shirt, godt vejr og glade mennesker jeg kan lide, ændringer (også selvom jeg egentlig var forberedt på dem), elevtekster, en blishøne der har fået unger, når jeg kommer i tanke om at min kæreste kan dø, når jeg har drømt, mens jeg sover, gode film, dårlige film, uhyggelige film, når det er mørkt, når der er zombiecrawl i kbh og jeg er i byen (jeg er SERIØST bange for dem!), når jeg er i bad og sæber mit hår ind, og derfor ikke kan se noget og forestiller mig at der kommer en ninja ind og slår mig ihjel, når min mor siger hun er stolt af mig og så videre.
  Det får aldrig en ende!
  Til gengæld er jeg overbevist over at når tårerne sidder så løst, så gør grinene det også, og jeg kan i de fleste tilfælde meget godt lide at hyle lidt. det føles altid så dejligt rensende, og befriende at kunne få lov at føle det man føler i hele kroppen. det er sådan ret gi-slip-agtigt. Det kan dog godt forskrække en del mennesker der ikke lige har det sådan, der tror at de skal gøre alt muuligt for at man ikke græder. Det skal de jo ikke, det går hurtigt over igen.

 14. ÅH!! DENERSÅSØD! Især da han smiler på 00:47 og hun smiler tilbage – åhr mit hjerte smelter! Tusinde tak kære Mie for de søde ord – det glæder mig meget, at du følger med 🙂 KH

 15. Jeg holder meget af melodien til “Sov sødt…” men teksten er så sørgelig – man kunne foranledes til at tro den handler om noget så grusomt som vuggedød. Puha for en salme. Men melodien er smuk.. Der er “Nu titte” lidt mere letfordøjelig 🙂

  KH

 16. Åh Sisse-Sofie, du er herlig! Nogle fantastiske punkter, du har listet op! Sltter mig også på: Extreme Home Makeover – spar mig for det!! Jeg kan slet ikke holde til det, åh Gud, historierne, ulykken, forandringen, lykken. Så var der den med at min kæreste(mor/far/søster/bedste veninde) kan dø, eller hvis jeg drømmer han er sammen med en anden, eller når jeg skærer løg, eller når det blæser (vindfølsomme øjne), når min niece på 1 år griber ud efter mig og vil kramme. Nogle fantastiske punkter! Og så tror jeg du har ret i det med, at når følelser sidder uden på så gælder det også grin – jeg er en grinebidder! Det bedste er at grine så hårdt, at maven gør ondt 🙂 KH

 17. Det er præcis det samme der dukker op i mit hoved! Og Hedda(præsten) sagde at det ikke var helt forkert, men hvorfor katten bruger man sådan en sag til en lykkelig dag?!? “Nu titte” er så sød og handler om små nuttede børn med æble kinder – i hvert fald i mit hovede 🙂
  /Camilla

 18. Gode gamle Hedda, hun var med på konfirmandtur. Meget skørt med sådan en sørgelig sag på sådan en glædelig dag; jeg tror jeg vil ønske mig den til min begravelse engang om hundrede år (hvis jeg nogensinde dør, det satser jeg nemlig på ikke at gøre), der virker den ligesom mere passende 🙂
  KH

 19. det værste var da jeg faldt over et “extreme home meakeover” MARATON den anden dag! jeg blev simpelthen nødt til at skifte efter halvandet program, jeg bliver jo nødt til at passe på møblerne!
  Jeg drømmer såååå meget, og jeg græder så meget i søvne at min kæreste ikke længere vågner af det, bare har vænnet sig til at holde mig fast og sige at der ikke sker noget.
  løg er jeg faktisk ikke så følsom med, (prøv dykkerbriller!) men man kan jo heller ikke græde hele tiden!
  Det er sundt at græde, det er bare fordi dem der græder meget har lært fra barnsben af at det er okay at føle, også hvis man føler vildt meget! men det er lidt kikset at være den eneste der græder til “hannah montana the movie” når man hænger med sin 12årige søster og hendes veninde.

 20. Det er fordi vi er så fulde af empati;)
  Jeg tuder også til alt! Det er virkelig kommet med alderen.. Så du kan godt glæde dig til at du bliver ældre, for det bliver meeeeget værre.

  Surprisebrylluppet var meget fint, men aaaaalt for amerikansk til mig:D Tror det var bruden og hendes piben og snøften der irriterede mig:)
  Denne video derimod, fik mig til at tude rigtig meget: http://www.youtube.com/watch?v=1gsoEqi_lF4&feature=related
  Også amerikansk men på en anden måde:) PIS, nu kom jeg til at se den igen og straks blev øjnene våde!
  Hvis du har en tendens til at vande høns, skal du IKKE se “The Help” eller “The Pursuit of Happiness”.. Omg nogle tårepersere!

 21. YOU GOT ME med den der video! Åh altså. Andres glæde – det går lige i hjertekulen!
  Mit værste frygt når det kommer til tåre-tuderi er pt. mit eget bryllup. Når det engang kommer, jeg tror simpelthen ikke jeg kan gennemføre det med hovedet på. ÅH det bliver noget af en udfordring!

  The Help – åh den kan jeg heller ikke gennemføre tørlagt, Titanic er nok for mig den ultimative tudefilm. Og Bambi! De to sager, det er stærke sager.

 22. Haha, hvor er jeg glad for, at der er så mange af os. Jeg kan også få våde øjne over ALT, virkelig ALT. Bare et billede af en sød hundehvalp eller et afsnit af Amys ret.

Læg en kommentar