Gaveregn vol.2 - ROCKPAPERDRESSES
Gaveregn vol.2

Selv om det er mere end en måned siden jeg havde fødselsdag, så mangler jeg at vise jer mine sidste gaver! Jeg havde jo inviteret alle mine kære, søde veninder til 00’erne-fest i starten af juni. Det var en fantastisk aften, og der fulgte vidunderlige gaver med! Faktisk alle sammen på ønskelisten (undtagen kagerne – men de kender mig for godt).

Jeg fik den fineste lampe fra HAY, som stod på denne liste – fra de samme søde piger, der også kom med den lækreste røde MAC læbestift OG de der cookies – gange 2! Er man for meget en kagegris, hvis ens veninder stocker lagret op, når de er her? Bedste Ven B havde allerede forkælet mig på selve dagen – men hun ved, jeg er en tenørd (19 forskellige slags på hylden and counting), så hun havde den lækreste grønne champagne-te med. Så var der de kære piger fra studiet – de havde nogle af mine RC-favoritter med (Royal Copenhagen for de uindviede) – de fineste krus. Og så havde de også lige været forbi et loppemarked for at finde en fin, fin krystalvase – sådan en har jeg ønsket mig LÆNGE! Og vipti-vupti-vapti stod den i min stue, et af mine nytårsfortsætter var at have fine friske blomster i stuen hver uge (har siden reduceret til én gang om ugen). De er klædt pænt på i krystal på sofabordet. Så så man lige mig; sippe champagne-te af RC-krus mens jeg glor på min krystalvase. Fint skal det være.

Og jeg har også helt glemt at fortælle jer, at dagen efter min fødselsdag ringede det på døren – det var postbudet! Han ville bare lige stikke mig en pakke – jeg kan godt nogle gange blive overrasket over pakker der kommer – det er nemt at glemme, hvad man har bestilt, eller om man nu har bestilt noget – kender I det? Var overbevist om, at det var sagen med denne her lille pakke. Men næ nej! Julie og Cecilie fra Purely Professional ville overraske mig med en gave. Det har jeg aldrig prøvet – altså at få en fødselsdagsgave af nogen, jeg ikke sådan rigtig kender. Jeg blev så benovet og overrasket. De er søde og så med et lille fødselsdagskort.

… I har blandt andet spurgt lidt til beauty tips i spørgerunden – der fortæller jeg lidt om Purely P. og også hudvaner – denne weekend coming up?
Sov godt I søde piger!

9 kommentarer
  1. Champange te – det lyder som noget lige for mig 🙂 ved du hvor B har købt den? Det er ellers nogle fine gaver du har fået. /Camilla

  2. Lækre gaver du fik:-)
    Uh champagne te har jeg ikke hørt om før – lyder er godt! Især når fra perchs, deres te er bare god!

  3. Den hedder Bamboo Green 🙂 Som A-B (kodenavn for Bedste Ven B) skriver, har hun købt den i The Royal Café ved Storkespringvandet på Strøget! Den er eddergod!
    God jagt 🙂 KH

  4. Ja fantastiske gaver 😀 Glæder mig allerede til jul hæhæ! Jeg har faktisk aldrig haft Perchs te før, jeg plejer at købe i Østerlandsk Thehus ved Nørreport. Men nu har jeg en ny favorit 🙂 KH

Læg en kommentar