Nyt i skabet: Aztec sæt - ROCKPAPERDRESSES
Nyt i skabet: Aztec sæt

Jeg har været tørlagt i noget der ligner 39 dage shoppingwise – men i forgårs faldt jeg. Jeg var i Zara for at hente en masse sko, jeg havde bestilt og skulle prøve til min brudepigekjole (brylluppet er nu om 3 uger!). Og når nu jeg var taget den lange vej ind til Zara, kunne jeg ligeså godt unde mig selv et lille kig på resten af herlighederne. Jeg blev lun på flere sager; deres lækre skjorter, silkebukser osv. Men kun HOVEDKULDS forelsket i én ting. Nemlig der her sæt! Jeg har så længe gerne ville have mig et sæt, sådan et top-matcher-buks-sæt, så da mine øjne mødte de spraglede farver gik det lige i hjertekulen.

Jeg tog det med i prøverummet velvidende at jeg altså snart havde 40 dages jubilæum. Men der var ikke noget at gøre. Det her sæt var så fantastisk på, at jeg skulle have det med hjem! Og så har jeg endda allerede en lejlighed; om fredagen inden brylluppet (som jeg har fortalt så meget om, og I har været med til at vælge kjole til) bliver der afhold reception/pool fest, og der skal jeg vise den her baby frem for omverdenen, og jeg ved allerede, at jeg skal have mine blå stilletter på. Og det geniale ved sættet er, at jeg både kan bære det som fin dame med stilletter og med sneakers og denimjakke på en hverdag.

Jeg kan godt se, at det er lidt svært at se det ordentligt på billederne – I må få det serveret på en snart! … Klassisk Frida at insistere på at blande sig.

… Kryds alt hvad I kan i dag -12.30 – om 20 minutter –  går jeg til casting som en ud af rigtig mange. Jeg har virkelig neddroslet forventninger og håb. Jeg ved, at flere af dem, der var til casting til jul, skal til deres 2. casting nu. Jeg har mange af den slags i vente tyder det på. Men så har jeg i hvert fald vist flaget, og de ved, hvem jeg er.

10 kommentarer
 1. Jeg krydser fingre for dig 🙂 Det er et rigtig fint sommer sæt – så mangler vi bare solen, men den er helt sikkert i Frankrig 🙂
  /Camilla

 2. Nææææ ihh og åhh jeg er dybt forelsket i det sæt! Det må jeg eje, hvor er det smukt! Hvad har det kostet? Håber din casting er gået godt! Tror du ville være skide god til det job 😉

 3. Jeg elsker det første billede med Frida:D:D Ih, hvor er hun sød!
  Sættet er rigtig fint, jeg tror det vil klæde dig!

 4. Håber din casting gik rigtig godt 😀 – og det sæt er alt alt alt for vildt! Fede farver, og nitterne er en lækker lækker lækker detalje – så skidt sku da med at du ikke fik 40-dages jubilæum, for tænk nu hvis sættet var væk i din størrelse på lørdag?? aw, det ville være nitten! 😉

 5. Ja er det ikke fint? Shortsene kostede 199,- og t-shirten kostede 279,- 🙂 Og så fandtes det også i cremefarvet. Jeg har købt begge delene et nummer større end jeg plejer 🙂 Jeg tror castingen gik fint – men når det bare er en generel casting, så er der ikke noget opkald a la “Du fik det, juhuu”. SÅ er det bare med at væbne sig med tålmodighed 🙂 Tak for din omtanke 😉
  KH

 6. Jeg håber, det gik godt.. Jeg tror, det gik godt 🙂 Men det gjorde det vist også for alle andre, jeg kender, der også var til casting, så nu er det bare at gøre brug af tålmodigheden 🙂 Haha, ja nogle gange må man følge mavefornemmelsen, og den sagde altså HAPS HAPS HAPS her! Og jeg kan lige se det med sneakers og læderjakke i New York, og med klipklappere ved poolen i Sydfrankrig. Jeg er sikker på det også ville gå herhjemme. Hvis ellers vejret var til det tsk tsk 🙂
  Godt med lidt moralsk shoppestøtte kære Anne Sofie 😀
  KH

Læg en kommentar