Nyt i skuffen: Day Birger Necklace - ROCKPAPERDRESSES
Nyt i skuffen: Day Birger Necklace

Se lige hvad der kom med posten i går! Juhuuu!

Jeg har søgt med lys og lygte efter Day Birger et Mikkelsens Agar-halskæde med turkiser uden held de seneste uger – jeg var for sløv til at slå til, da jeg fandt den for nogle måneder siden. Og typisk var jeg blevet mere og mere sikker på, at det var the missing piece i mit bryllupsensemble. Så lavede jeg et indlæg med et par fine alternativer, og så var Stine så sød at tippe mig om, at Prinsesse2ben stadig havde min favorit på lager. Nu bor den hos mig!

Den er så edderlækker i virkeligheden, den sidder ret tæt oppe i halsen, den er tung og gedigen og så er den perfekt turkis – ikke for blå, ikke for grøn! I får et par billeder af den senere in action.

7 kommentarer
  1. Dejligt at den kom i hus – kender desværre føgelsen af ikke at slå til på det rigtige tidspunkt alt for godt 🙁
    Nu må kufferten til Frankrig også snart være fuld! Ellers må du låne lidt plads hos A 😉
    /Camilla

  2. A kan vel tage sit jakkesæt på i flyveren, så skal der kun være toiletsager, boxers, sokker, 2 skjorter og poolparty tøj – det fylder ca. bom bom….det kan han da ha’ i håndbagagen 😉 haha
    /Camilla

Læg en kommentar