Nyt i skuffen: Verdens bedste neglelakfjerner? - ROCKPAPERDRESSES
Nyt i skuffen: Verdens bedste neglelakfjerner?

Godmorgen d’damer.. Eller piger.. Damer lyder så voksent og som nogle der går med 80’er-blå øjenskygge og lidt for tyk foundation og ål i strømperne. Sådan er vi jo ikke – endnu i hvert fald, det skal tidsnok komme!

Anyway! A og jeg tog ind til Illum forleden og – hold-nu-fast – jeg holdt mig i shoppeskindet, selv om jeg spottede mange af mine sæsonfavoritter! Til gengæld stod jeg A bi i det ene prøverum efter det andet, han var på jagt efter lidt til brylluppet, og jeg måtte hjælp, smart! For så var jeg beskæftiget, det er meget sjovere at spendere andres moneys høhø!

Det eneste, jeg havde givet mig selv lov til at hapse, var den berygtede neglelakfjerner fra Sephora – den skulle kunne fjerne selv glimmerneglelakker! Det her ligger op til en live tester på en vlog.

Fredag, juhuu! Hav en vidunderlig en af slagsen! Vi skrives senere!

5 kommentarer
  1. Hej ! Tænkte på om vi får en update på hvordan det går med at prøve det der bio oil ? 🙂 om der er nogle gode resultater .. ku’ være spændende 🙂

Læg en kommentar