Valkevindere - ROCKPAPERDRESSES
Valkevindere

Sikke med inspiration I har givet mig til nye frisure og også overbevist mig om, at nogle af mine gengangere i håret som en simpel hestehale og en høj knold er sikre vindere. Men I er også gode til bare at lade håret lufttørre for at få fald, stramme knolde, skrå knolde, høje knolde (de er meget populære), hestehaler, hestehaler, hestehaler (også min mest brugte tror jeg), rullepølsen (du er kær Caja), fransk fletning, fletning omkring hovedet, sidehestehale! I er nogle dejlige hårpiger, der også lyder til at eksperimentere ligesom mig! Så så jeg også at der er masser af hår-inspo hos Glitter og så er det ellers et godt tip at surfe rundt på youtube, der findes nogle fantastiske guides!

I et splitsekund overvejede jeg at bestille en til jer hver; det var så dejligt med så mange, der ville være med i konkurrencen! Og I havde sammen mod på at prøve at lege med dem – og det er jo præcis det, der skal til for at opfinde den dybe hår-tallerken! Tid og mod og lyst! Men så regnede jeg ud, at I var 53 der deltog i konkurrencen, og den billigste valk koster ca. 12 kroner lige HER og med porto på 16 kroner oven i – ja så skulle jeg af med 1.484 kroner. Det kan min usle Talent-løn ikke holde til. Æv!

A har valgt fire tal – og på den måde har jeg trukket vindere. Så til lykke til jer piger der stak af sted med en valk – jeg sender jer en mail i morgen!

2 kommentarer

Læg en kommentar