Vind: Mit favorit hårtryl - valken - ROCKPAPERDRESSES
Vind: Mit favorit hårtryl – valken

Jeg har i dag fået en lille pakke fra Glitter med en sød hilsen “Donuts til mig og mine søde veninder”. Og så kom jeg til at tænke på jer! I ved jo, jeg har valke i lange baner – eller runde baner høhø – både store og små, så jeg mangler altså ikke sådan en bandit.

Jeg er tosset med trylledimsen, den ser ud af ingenting men kan få ens hår til at ligne en million! Og så er det oven i købet nemt – også til hverdag! Den kan jo placeres på alle sider af hovedet. I kan se nogle eksempler HER og HER. Og så har jeg også lavet en DIY til, hvordan den virker HER.

Jeg synes, I skal have fingrene i de her banditter. Det er bare en lillebitte symbolsk gave fra mig til jer; jeg har fået fire og så trækker jeg lod mellem jer, så de kan få nogle nye hjem og noget nyt hår at pynte på!

I skal bare skrive hvilken hårfarve I har (så jeg nogenlunde kan matche valkens farver med de rigtige) og gerne et tip til jeres yndlingsfrisure! Der er ingen følge-på-bloglovin-tvang, selv om det er hyggeligt 🙂

53 kommentarer
 1. Ihj jeg har faktisk lige fået farvet hår så sent som i går! Så tæt på min egen som overhovedet muligt (leverdreng!), så frisørmor tryllede en fin ikke-for-mørk chokolade farve frem – det er skønt ikke at skulle være afhængig af afblegning mere!

 2. Ihh, hvor skønt. Min valk er netop gået i stykker, så jeg mangler despeerraaaat en ny(!!) Har en god gammeldags blond leverpostejshårfarve (YES!). Er i øvrigt blevet dødafhængig af min valk og bruger den både til hverdag og fest – oftest, ok, hvordan forklarer man det? .. sådan langt nede på hovedet i siden? I stedet for at sætte elastik om og folde håret om valken, folder jeg det sådan ind under.. så kan man nemlig bedre få valken helt ind til hovedet. (Umuligt at forklare en frisure på tekst – jøsses!)
  Vil i øvrigt sige, at din blog er den bedste blog, jeg har læst til dato (og jeg har læst MANGE).. går gerne dine gamle indlæg igennem, når jeg keder mig, og har endnu ikke fundet et dårligt! Stor ros herfra! 🙂

 3. Jeg er mørkhåret, going on helt vildt mørkhåret, så snart der bliver tid! 😀
  Mine evner med frisure er minimale, så en sådan en ville da gøre meget for mit hår!

 4. Fedt fedt fedt!
  Hårfarve? Ja, altså det er nok lidt lysebrunt- leverpostejs-agtigt, haha (ikke fordi jeg synes leverpostej lyder lækkert når man snakker om hår farver)

 5. Uh sådan en trylledims kunne jeg da godt tænke mig 🙂 Jeg har sådan en rødlig mørk gyldenblond farve så jeg tror faktisk det er ligegyldigt hvilken en af valkerne det bliver – hvis jeg skulle være så heldig 🙂

  Mit bedste tip er at bruge en saltvandsspray hvilket får mine naturlige krøller frem og så holder det på håret hele dagen.. super lækkert!

 6. Nu har jeg virkelig længe tænkt, at nu skulle jeg altså lige tage mig sammen og få anskaffet mig sådan en valk dér. De er jo super smarte, og så er der pæn frisure på ingen tid. Til hverdag laver jeg ofte den almindelige knold, men hvor ville min hverdag da blive så meget mere festligere med pænt hår! 😀

 7. Uh sådan en trylledims kunne jeg da godt tænke mig 🙂 Jeg har sådan en rødlig mørk gyldenblond farve så jeg tror faktisk det er ligegyldigt hvilken en af valkerne det bliver – hvis jeg skulle være så heldig 🙂

  Mit bedste tip er at bruge en saltvandsspray hvilket får mine naturlige krøller frem og så holder det på håret hele dagen.. super lækkert!

 8. Stod her til formiddag og manglede netop en trylle-valk ala Cathrine, men så lavede jeg en sidehestehale – en 80’er frisure der altid frisker op!!
  Jeg er blond 🙂 så krydser jeg fingre for at jeg er en af de heldige, der snart kan trylle 🙂
  /Camilla

 9. Var det en gave fra glitter? Hvor sødt, haha 🙂
  Mit hår er…. Lilla 🙁
  Helt oprindeligt har jeg leverpostejfarvet hår, så for 3 år siden synes jeg det var verdens bedste ide at farve det postkasse rødt. Og det var flot! Men efter halvandet hår blev jeg træt af det og ville farve det brunt. Problemet er bare at, den røde farve skærer igennem alt. Så efter 100 farvninger fik jeg det endelig brunt og havde det i et lille år. Indtil i sidste måned, hvor jeg ville farve det kastanjebrunt. Farven gik galt og nu sidder jeg med lilla, slidt hår – og jeg tør ikke farve det igen. Eller måske mere rødvins-aubergine-Bordeaux-farvet. Hahaha. Det var en lang historie, for en lille valk!

 10. Nej hvor sødt! Jeg er kunstskøjteløber så derfor er valke ret vigtige til konkurrencer, og da min er gået i stykker skal jeg alligevel have investeret i en ny. Min hårfarve er brun.
  VIrkelig fedt at du laver en konkurrence om dem!

 11. Jeg har meget besvær med at give mit hår en farve… det er mørkere end blond, men lysere end brunt. (en eller to toner mørkere end dit) 🙂
  Krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder 😀

 12. Ih hvor en fed idé! Jeg er kunstkøjteløber og bruger derfor valke til konkurrencer. Desværre er min trevlet helt op. Men fed idé! Jeg er forresten brunette (:

 13. Kunne være fedt at få fat i sådan en smart sag. Har længe overvejet at anskaffe mig en 🙂 Min hårfarve er helt almindelig blond ala din egen hårfarve.

 14. Eeej, sådan en valk ville helt sikkert pynte i mit, ellers lidt kedelige, mørkeblonde hår 🙂 Min yndlingsfrisure lige for tiden, er at lade håret hænge, og lade det naturlgt fald og krøller komme til udtryk – dette ved at spice det op med lidt saltvandsspray.. Det ser så dejligt sommer-agtigt ud! 🙂

 15. Mit hår er mørkebrunt og fint (læs: tyndt). Derfor filtrer det hele tiden. Hvis jeg sover med det i en fletning bliver det af en eller anden grund ikke filtret, heller ikke op ad dagen. Så er der bare lige den der bivirkning med krøllerne, der var VIRKELIG fede da man var 7, men det må man jo så leve med.

 16. Nogle ville nok kalde det kummune, eller leverpostej. Min frisør kalder det mørkblond for at det ikke skal få mindreværdskomplekser (; hæhæ.

  Men det er jo nok blond 🙂 Ikke sådan vildt lyst, men helt klart ikke mørkt.

 17. Jeg har mørkebrunt hår 🙂 jeg har længe gerne ville lave den fine frisure, men jeg kom til at købe en i XL som er alt for stor til mig 🙁 Og så følger jeg allerede på bloglovin 😉

 18. Årh jeg elsker valker, selvom den jeg har er lavet af en gammel tennis sok (hihi) jeg har mørkt hår, og elsker at lave en stor knold lige høj nok til at man kan se den, når jeg bare står og kigger lige ud. Jeg har selv altid haft langt (og tykt) hår nok til at jeg kunne lave min egen “valk” med hår, men det er klippet og jeg har brug for assistance :p

 19. Spændende! Min hårfarve er brun, og jeg kan godt li at have det i en knold, men er desværre ikke så god til det med fristurer 🙁

 20. (Ægte) kobberrødt hår 🙂

  Nu bor jeg i Afrika til hverdag og der er altså ALT for varmt til at have håret hængende løst (mit er langt og kraftigt). Jeg laver derfor altid en tætsiddende fransk fletning med mit pandehår og som sættes fast med et par hårnåle oppe over øret – og så kommer alt det løse hår op i en høj hestehale. Meget fint og meget easy.

  – Helena

 21. Jeg er vaskeægte brunette! Til daglig kan jeg slet ikke holde ud af have mit hår hængende, når jeg sidder i gymnasiet bøjet over bøgerne, så derfor ryger mit hår op i en knold for det meste. Derfor ville det da være perfekt med sådan en, som måske kunne pynte lidt op i den ellers kedelige almindelige hverdagsknold? Jeg krydser mine fingre! 🙂

 22. Åh, min valk er fuldstændigt trevlet op efter, at jeg har brugt den riiiimelig flittigt det sidste år (måske er det også fordi, jeg købte den til 1 pund i Primark – butikken over alle butikker med varer i dårlig kvalitet), så jeg ville bestemt elske at vinde sådan én! Mit hår er mørkt! 🙂

 23. Har aldrig været den heldige indehaver af en valk, da jeg aldrig har turdet begive mig ud i højt hår. Men det kunne være sjovt at prøve.

  Jeg er blond – et par toner lysere end den gode gamle leverpostej.

 24. Jeg er rødhåret! Og så er jeg blevet ret vild med rullepølse(?)-frisuren efter jeg så din tutorial! Ellers jeg også ret glad for knolden øverst på hovedet! 😀

 25. Jeg er blondine og ville elske at få fingrene i en valk! De får simpelthen håret til at se så fint ud og man kan sagtens lave et rodet look ud af det, så det ikke ser for fint ud. Dejlig konkurrence og dejlig blog!

 26. Fedt nok 🙂 Min manke er lysebrun 🙂 Har altid drømt om at kunne sætte en valk i min hår 🙂

 27. Jeg har længe gerne ville have sådan en dims, men har aldrig fået taget mig sammen til at købe en. Så måske dette er svaret 😉
  Jeg er brunette, og har oftest mit lange hår opsat i en knold eller lignende 🙂 Elsker at der er så mange muligheder.

 28. Jeg er rødhåret, og har lige redt mit hår ud efter en lidt mislykket omgang dreadlocks, så mit hår er blevet så fandens tyndt.. Knolden bliver bare så lille, så sådan en trylledims ville være herre lækker! (Helst den lyse variant). Min ynglingsfrisure må være en knold på toppen af hovedet men lidt til højre og en lækker farvet scrunchie udenom 🙂 Så fint og lidt dukkeagtigt!

 29. mit hår er vel brundine (en blanding af blondine og brunette, hvis det ikke var tydeligt)
  nogle kalder mig blondine andre for brunette. vil kalde mig selv leverpostej (du ved den farve næsten alle har..i hvert fald dem jeg møder) den lyse passer i hvert fald bedst til mit hår 🙂
  -synes de er ret seje, og ikke mindst deres navn, hehe

 30. Jeg er blond – og har utroligt tyndt hår. Men mon ikke sådan en valk der ville hjælpe på at få det til at fylde mere? Men jeg elsker at have håret sat op 🙂

 31. Jeg har simpelt altid ønsket mig sådan en fin en til håret! Især fordi jeg altid går med opsat hår, for det meste en god gammeldag hestehale – den går man aldrig gal i byen med. Farven må desuden gerne passe til mit leverpostegfarvet hår.

 32. Mine vinderchancer er nok ikke så store, eftersom at jeg kan prale med et lækkert leverpostejs-farvet hår, ligesom resten af Danmarks befolkning! (-: Men min yndlingsfrisure er – og vil nok altid være en god hestehale – dén ved man da hvor man har!

 33. Hvor sjovt, var i glitter i går og der købte jeg netop sådan en valk 🙂 Og ja det er lige blevet mit yndlings-hår-style-ting 🙂 Det er jo super nemt, for en-to-tre så sider den på hovedet, også selvom at man kun har hår lige langt nok til at dække den 😉 Men gad vide hvordan det egentlig ville se ud hvis man lavede ”mickey mouse” ører med dem, altså en på hver side af hovedet? Evt. nede i nakken, som sådan to kæmpe frikadeller… Hvis det skal afprøves skal der i hvert fald bruges en af de lyse til mit hår 😉

 34. Jeg har lyst hår 🙂

  Og mit bedste tip, er, at rede håret igennem et par gange efter bad – derefter putte lidt hårmousse i og lade det lufttørre, så det naturlige krøl kommer frem (hvis man har det, selvfølgelig ;-)) – så går man aldrig galt i byen!

 35. For det første: Cathrine, jeg elsker dig for at sige valk og ikke “hår-donut”. Det andet lyder mildest talt latterligt! Jeg har endelig groet mit hår langt nok til at sætte en proper hestehale, så jeg har det oppe på alverdens måder hele tiden fordi jeg er så glad! Mit hår er blond med spor af forskellige dip-dye eksperimenter 🙂

 36. For det første: Cathrine, jeg elsker dig for at sige valk! Hver gang nogen siger “hår-donut” skurer det forfærdeligt i mine ører, og jeg har altid lyst til at korrekse. Mange tak! Jeg har endelig groet mit hår langt nok til at have en proper hestehale, i stedet for en fesen dusk, så jeg har hele tiden håret oppe for tiden, i alskens spøjse frisurer. Mit hår er blond, men med spor af forskellige dip-dye eksperimenter 🙂

 37. Super fin konkurrence! Sødt af dig- har længe gerne villet have sådan en 🙂 Jeg har sådan en ret blond hårfarve, med det lille strejf af lysebrunt. Knus

 38. Ihhh, sådan en kunne jeg godt tænke mig! Jeg går tit med knold, og tror at sådan en valk kunne gøre mine knolde meget pænere! Jeg har leverpostejsfarvet hår (: Det er en virkelig nice blog, du har!

Læg en kommentar